Λαμία: Μαχαίρωσε 7 φορές την φίλη της αδερφής του μπροστά σε παιδιά

LIKE US ON FACEBOOK

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λαμία, καθώς κοπέλα δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι απ’ τον αδερφό μιας φίλης της μπροστά στα μάτια παιδιών.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος μαχαίρωσε την φίλη της αδερφής του χωρίς λόγο και αιτία, όταν εκείνη είχε πάει στο σπίτι της φίλης της για να βοηθήσει με το διάβασμα των παιδιών της.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε με 7 μαχαιριές στο νοσοκομείο της Λαμίας και σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Ο 38χρονος δράστης, ο οποίος φέρεται ν’ αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής του, εκεί όπου ήταν η αδερφή του, τα δύο παιδιά της 9 και 12 ετών και η 25χρονη, την οποία είχε δει μάλιστα λιγοστές φορές.

Η Αστυνομία αναφέρει πως το θύμα δέχτηκε 7 μαχαιριές, πολλές από τις οποίες στο θώρακα, και μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή.

Στη γειτονιά επικράτησε μεγάλη αναστάτωση απ’ τις φωνές των παιδιών, τα οποία δυστυχώς ήταν αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού συμβάντος.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν αμέσως στο σημείο και πρόλαβαν να συλλάβουν το δράστη, ο οποίος τους αντιμετώπισε με απόλυτη απάθεια.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση, δεν έχουν εντοπίσει προς το παρόν τις αιτίες για τα πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι, και προσπαθούν να «ρίξουν φως» την υπόθεση μέσα από τις καταθέσεις των μελών της οικογένειας.

Διαβάστε ακόμα:

Τρίκαλα: Δολοφόνησε τη γυναίκα του με 60 μαχαιριές

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved