Μερικές μέρες είναι ξεχωριστές, ξυπνάς κι αλλάζει όλη η ζωή σου, όπως για παράδειγμα ξεχωριστή είναι κι αυτή η μέρα γι’ αυτόν τον άνθρωπο που από σήμερα είναι πλέον εκατομμυριούχος.

Στη Λάρισα ο τυχερός που κέρδισε τα 2 εκατομμύρια ευρώ στο χριστουγεννιάτικο λαϊκό λαχείο, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έχει ήδη εμφανιστεί στο πρακτορείο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο νικητής του χριστουγεννιάτικου λαϊκού λαχείου επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου στη Λάρισα από όπου και είχε αγοράσει το τυχερό λαχείο.

Μάλιστα, ο άνδρας ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη για την τύχη που το έφερε, ενώ του είπε και ότι θα επισκεφτεί το πρακτορείο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Απ’ την πλευρά του ο πράκτορας έδωσε τα συγχαρητήρια του στον υπερτυχερό νικητή, ενώ τον διαβεβαίωσε ακόμη ότι θα είναι στη διάθεσή του για να τον βοηθήσει με τα διαδικαστικά θέματα.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε η ΕΡΤ, απ’ τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι το τυχερό λαχείο αγοράστηκε στο πρακτορείο στη Λάρισα, αυτό είναι συνέχεια γεμάτο από κόσμο, που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους και σε άλλα τυχερά παιχνίδια. Ποιος δεν θα ήθελε να κερδίσει απ’ τη μια μέρα στην άλλη 2 εκατομμύρια ευρώ;

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη ότι σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa.gr, οι φετινές πωλήσεις του λαχείου ήταν λίγες και ο τζίρος μειωμένος στη Λάρισα συγκριτικά με πέρσι. Μάλιστα, ο λαχειοπώλης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ανέφερε ότι ο τζίρος του ήταν μειωμένος κατά περίπου 70% συγκριτικά με την ίδια περίοδο το 2017.

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως το 2018 επιφυλάσσει μια τελευταία έκπληξη; Έγινε η φορολοταρία!