Κύπρος: Ομολόγησε και δεύτερη δολοφονία ο 35χρονος | Συνεχίζονται οι έρευνες

LIKE US ON FACEBOOK

Φρίκη προκαλούν τα όσα μαρτύρησε ενώπιον του Δικαστηρίου ο 35χρονος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς. Ομολόγησε τη δολοφονία της 38χρονης Mary Rose αλλά και δεύτερη δολοφονία της 28χρονης, Arian Palanas Lozano.

Ειδικότερα, ο 35χρονος αξιωματικός ομολόγησε την Κυριακή τη δολοφονία της 28χρονης Arian Palanas Lozano, η οποία αγνοούνταν απ’ τις 21 Ιουλίου του 2018. Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο βρέθηκε και δεύτερη σορός σε φρεάτιο στο μεταλλείο της Κοκκινόγειας, στο Μιτσερό, όπου εντοπίστηκε και το πτώμα της 38χρονης Mary Rose.

Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει ταυτοποιηθεί το δεύτερο πτώμα που εντοπίστηκε στο φρεάτιο, οπότε δεν είναι ακόμη σίγουρο εάν πρόκειται για την 28χρονη Arian ή ανήκει σε άλλη γυναίκα.

Ο 35χρονος «Ορέστης» όπως τον αποκαλούν τα κυπριακά Μέσα, οδηγήθηκε εκ νέου την Κυριακή στο Δικαστήριο, όπου και παραδέχτηκε τη δολοφονία της 28χρονης Arian Palanas Lozano, η οποία διέμενε στην Αγλαντζιά.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ύποπτος, είχαν γνωριστεί με την 28χρονη στη σελίδα γνωριμιών badoo, ενώ φέρεται ότι την είχε μεταφέρει στο σπίτι του όπου είχαν ερωτική συνεύρεση.

Ο 35χρονος ανέφερε ότι έπνιξε την Arian κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης τους και μετά την έδεσε με πλαστικά καλώδια, την μετέφερε στο Μιτσερό και την πέταξε στο φρεάτιο.

Σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα sigmalive.com, το Δικαστήριο ενέκρινε δεύτερο διάταγμα προσωποκράτησής του, για άλλες 6 μέρες αφού παράλληλα συντρέχει και το προηγούμενό του για τη δολοφονία της 38χρονης Mary Rose και της 6χρονης κόρης της, που είναι 8 μέρες.

Νωρίτερα, την Κυριακή ο 35χρονος μεταφέρθηκε εκ νέου στο μεταλλείο όπου ομολόγησε τη δολοφονία της Rose και της κόρη της, δείχνοντας παράλληλα στους αστυνομικούς το σημείο όπου πέταξε την 6χρονη Sierra Graze Seucaliuc.

Ο ίδιος φέρεται να έδειξε το σημείο στη λίμνη στο Ξυλιατό, όπου έριξε τη σορό της 6χρονης τυλιγμένο σε σεντόνι, το οποίο και έδεσε με πέτρες. Σύμφωνα μάλιστα με όσα μεταδίδουν τα κυπριακά Μέσα, το πτώμα δεν βυθίστηκε και έτσι ο 35χρονος το τράβηξε εκ νέου στην ξηρά με σκοπό να δέσει καλύτερα τις πέτρες και να το ρίξει ξανά στο νερό.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Σάββατο ανασύρθηκε το πτώμα μιας γυναίκας, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά. Ενώ το πρώτο πτώμα που εντοπίστηκε ήταν εκείνο της 38χρονης Marry Rose από τις Φιλιππίνες. Παράλληλα, γίνονται τεράστιες προσπάθειες να εντοπιστεί η 6χρονη κόρη της, Sierra Graze Seucaliuc, η οποία δολοφονήθηκε μαζί με την μητέρα της τον Μάιο του 2018, από τον 35χρονο Κύπριο υπολοχαγό, ο οποίος παραδέχτηκε το έγκλημα.

Παράλληλα, ένα ή δύο πτώματα ακόμη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τις κυπριακής Αστυνομίας βρίσκονται μέσα στο φρεάτιο του εγκαταλελειμμένου λατομείου στο χωριό Μιτσερό, έξω από τη Λευκωσία.

Διαβάστε ακόμη:

Φρίκη με τα πτώματα γυναικών στην Κύπρο | Το προφίλ του 35χρονου

Photo: sigmalive.com
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved