Κυμπουρόπουλος: Με στεναχώρησε η κάλυψη του Τσίπρα στον Πολάκη

LIKE US ON FACEBOOK

«Με στεναχώρησε η κάλυψη του Τσίπρα στον Πολάκη», δήλωσε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος για τον Τσίπρα σε μια ανάρτηση που έκανε μέσω Facebook.

Τι είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κυμπουρόπουλος για τον Τσίπρας; Όπως ανέφερε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, τον εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του κ. Πολάκη, προσθέτοντας όμως πως «ακόμη περισσότερο με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο κύριος Πρωθυπουργός.

Ομολογώ πως δεν ξέρω τα παιχνίδια της πολιτικής. Παραμένω ένας άνθρωπος που μπήκε σε αυτήν την διαδικασία γιατί έχω όνειρα και ελπίδα. Έτσι θα πορευτώ προσωπικά, πιστεύοντας πως καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια

Παράλληλα, ο κ. Κυμπουρόπουλος τόνισε πως πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται. «Και όσο μπορώ, γι’ αυτό θα παλέψω».

Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του κυρίου Πολάκη. Και ακόμη περισσότερο, με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο…

Gepostet von Στέλιος Κυμπουρόπουλος am Dienstag, 23. April 2019

ΕΣΑμεΑ προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά Πολάκη για Κυμπουρόπουλο

Την ίδια στιγμή, έντονη ήταν η αντίδραση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία στην απάντηση του Παύλου Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλου.

Η ΕΣΑμεΑ θεωρεί ότι η απαράδεκτη δήλωση του υπουργού Παύλου Πολάκη σχετικά με τα μέτρα προστασίας των ατόμων με αναπηρία που έχουν θεσπιστεί στη χώρα βρίθει ρατσιστικής συμπεριφοράς σε βάρος των ατόμων με αναπηρία και παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία

Η ΕΣΑμεΑ δήλωσε επίσης πως προτίθεται να προσφύγει άμεσα στην δικαιοσύνη για το θέμα αυτό.

Νωρίτερα στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, Γιάννης Βαρδακαστάνης και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ανέφερε ότι έχει δώσει εντολή να διερευνηθεί αν οι δηλώσεις του Παύλου Πολάκη παραβίασαν το νέο αντιρατσιστικό νόμο. Στην περίπτωση που αποδειχθεί κάτι τέτοιο η Συνομοσπονδία θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Διαβάστε επίσης:

Πρόταση δυσπιστίας κατά του Πολάκη | Η απάντηση Τσίπρα

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved