Έκκληση να εξαρθρωθούν «κυκλώματα» εκβιαστών και βιαστών που εκμεταλλεύονται κορίτσια στη Ρόδο, απευθύνει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, η υπόθεση δολοφονίας της οποίας έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, σε δηλώσεις του στη «Ροδιακή», ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στη Ρόδο δρα κύκλωμα που εκβιάζει, βιάζει και απειλεί νεαρά κορίτσια.

Η υπόθεση πλέον παίρνει διαφορετική τροπή, ενώ σύμφωνα με «Ροδιακή» έχουν ήδη καταθέσει συμφοιτήτριες της άτυχης Ελένης, καταθέσεις οι οποίες και ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Παράλληλα, ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του είχε αναφερθεί σε στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία και σχετίζονται με καταθέσεις συμφοιτητριών της Ελένης, οι οποίες, όπως σημείωσε, «στο μέλλον να πρέπει να πούμε άλλα πράγματα»!

Σχετικά με την προφυλάκιση των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία της Ελένης, ο πατέρας της φοιτήτριας τη χαρακτήρισε «λίγο έως πολύ αναμενόμενη», για να προσθέσει ακόμη ότι «είναι μία δικαίωση -έστω- ώσπου να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση. Πιστεύω ότι είναι μία ηθική δικαίωση και για την οικογένειά μου και για την ψυχούλα της κόρης μου»!

Όσον αφορά τα «κυκλώματα» που κατήγγειλε ότι υπάρχουν στη Ρόδο, ο ίδιος τόνισε ότι: «Τώρα δεν ξέρω τι άλλα ‘κυκλώματα’ πιθανόν να υπάρχουν στη Ρόδο τα οποία προσπαθούν να πλησιάσουν κοριτσάκια τέτοιας ηλικίας. Και έχω ακούσει, μου έχουν μεταφέρει, ότι έχουν γίνει και άλλες απόπειρες, δεν ξέρω αυτό θα το διασταυρώσετε εσείς. Αλλά είναι κρίμα και άδικο να χάνονται τέτοιες ζωές!».

«Να βιάζονται και εκβιάζονται κοριτσάκια σαν την κόρη μου τα οποία στέλνονται μόνα τους να σπουδάζουν στο όμορφο νησί μας», συμπλήρωσε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ενώ πρόσθεσε ακόμη ότι:

Πρέπει όλη η κοινωνία της Ρόδου να προσπαθήσει κάποιο ‘απόστημα’ που ενδεχομένως δεν ξέρω αν είναι ένα ή περισσότερα, αυτό το ‘απόστημα’, αυτό το ‘κύκλωμα’ που βιάζει και εκβιάζει αθώα κορίτσια όπως το δικό μας, τα οποία εκμεταλλεύονται αυτοί οι άνθρωποι κατά το χειρότερο τρόπο γιατί ίσως και να απειλούν τις ζωές τους, ίσως με τα βίντεο ίσως δεν ξέρω τι, φοβούνται και ειδικά αυτά που είναι συνεσταλμένα φοβούνται να μιλήσουν και στους γονείς του

Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας μίλησε ακόμη και για τα κακόβουλα σχόλια που έχουν αναρτηθεί στα social media, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν δίνω σημασία σε τέτοιου είδους μυθεύματα –όχι δημοσιεύματα και αναρτήσεις- γιατί γνωρίζω ποια ήταν η κόρη μου και ο κόσμος γνώρισε ποια είναι η οικογένειά μου. Σας είπα και πριν, κάποια κοριτσόπουλα σαν το δικό μου βιάζονται και εκβιάζονται και απειλούνται να προσέχουν ειδικά τα κορίτσια στην κοινωνία της Ρόδου τα οποία είναι και από απομακρυσμένες περιοχές. Πρέπει όλη η κοινωνία της Ρόδου να βοηθήσει αυτά τα ‘κυκλώματα’ να εξαρθρωθούν».

Τέλος, ο ίδιος δεν απέκλεισε την πιθανότητα να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά όσων αμαύρωσαν το όνομα της κόρης του με τα σχόλια, λέγοντας πως «ήδη οι δικηγόροι έχουν κινηθεί και προς αυτή την κατεύθυνση».

Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο, οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη οδηγήθηκαν υπό δρακόντεια μέτρα και άκρα μυστικότητα σε ξεχωριστές φυλακές. Συγκεκριμένα, ο 19χρονος Αλβανός οδηγήθηκε στις φυλακές της Αυλώνας και ο 21χρονος Ροδίτης στο σωφρονιστικό ίδρυμα στα Γρεβενά.

Διαβάστε ακόμη:

Σε Αυλώνα και Γρεβενά οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας