Κύκλωμα που εξέδιδε φοιτήτριες στη Ρόδο προσπαθεί να σβήσει τα ίχνη του, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ απ’ τη «Δημοκρατική» της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, δύο ρεπορτάζ απ’ τη «Δημοκρατική» βρίσκονται πλέον στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών, μετά τη διαπίστωση ότι κύκλωμα που εξέδιδε φοιτήτριες στη Ρόδο, προσπαθεί να σβήσει τα ίχνη του στο διαδίκτυο.

Το κύκλωμα έχει μάλιστα ακυρώσει και τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε, ενώ μέχρι στιγμής η υπόθεση δεν διασυνδέεται με τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, απλά η ‘φασαρία’ που προκλήθηκε ήταν αρκετή για να τους κάνουν να σβήσουν τα ίχνη από ένα γραφείο ‘εύρεσης εργασίας’ στην Κρήτη, αλλά και δύο κοριτσιών που παρουσιάζονταν ως φοιτήτριες.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», τα δύο κορίτσια πρόκειται για μια 19χρονη με το όνομα ‘Γιολάντα’, μια ‘φοιτήτρια’ που διαφήμιζε την παροχή ερωτικών υπηρεσιών στη Ρόδο μέσω διαδικτύου, αλλά και μιας 21χρονης με το όνομα ‘Έμμα’.

Την ίδια στιγμή, στο διαδίκτυο εμφανίζονταν και αγγελίες για την πρόσληψη φοιτητριών για απασχόληση σε «εταιρεία παροχής υπηρεσιών αισθησιακού μασάζ».

Μάλιστα, απ’ τα μέσα Οκτωβρίου 2017, στο διαδίκτυο αναρτήθηκε και αγγελία εταιρείας που φέρεται να έχει έδρα στην Κρήτη, με την επωνυμία cretegirlsnetwork με κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας, με την οποία ζητείται προς πρόσληψη «νεαρή κοπέλα ευπαρουσίαστη για αισθησιακό-χαλαρωτικό μασάζ» για παροχή υπηρεσιών σε ξενοδοχεία ή σπίτια στη Ρόδο, ενώ υποσχόταν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και «υψηλές αποδοχές».

Η αγγελία χαρακτηριστικά ανέφερε ότι:

«Κάνουμε τεράστια προσπάθεια να έχουμε στο δυναμικό μας όμορφες κοπέλες αλλά και καλά κορίτσια όσον αφορά το χαρακτήρα και το ήθος! Υγεία και καθαριότητα τα πλέον βασικά για τις κοπέλες που θα συνεργαστούμε! Κάνουμε ό,τι το καλύτερο για εσάς… που μας το ζητήσατε! Έχουμε ενημερώσει τις κοπέλες μας να σας δώσουν την καλύτερη εντύπωση! Σκοπός μας να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι και να συστήσετε τις κοπέλες μας σε φίλους και γνωστούς σας! Η συνέπεια στα ωράρια των ραντεβού είναι το βασικό μας μέλημα! Σας υποσχόμαστε οι κοπέλες μας να είναι ακριβώς στην ώρα τους στο ραντεβού καθώς και να κάθονται στο ραντεβού με άνεση και χωρίς βιασύνες! Σκοπός μας η δική σας χαλάρωση από την δύσκολη καθημερινότητα…».

Ωστόσο, μετά την υπόδεση δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας, η εταιρεία αποφάσισε να κλείσει την ιστοσελίδα, να κατεβάσει όλες τις αγγελίες απ’ το διαδίκτυο και να απενεργοποιήσει το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για την επικοινωνία. Το ίδιο ισχύει και για τα στοιχεία των δύο κοριτσιών.

Τέλος, η εταιρεία φέρεται να αποτελεί μέλος ευρύτερου δικτύου ευρωπαϊκού ιντερνετικού κόμβου παροχής ερωτικών υπηρεσιών από escorts, η οποία μάλιστα διαφημιζόταν στην ιστοσελίδα.

Διαβάστε ακόμη:

«Πάρε με σε μία ώρα τηλέφωνο», είχε πει η Ελένη στην κολλητή της