Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Τι είπε γνωστός παρουσιαστής και τι κατέθεσε ο φερόμενος «εγκέφαλος»

LIKE US ON FACEBOOK

Ο παρουσιαστής υποστήριξε πως δεν γνώριζε τίποτα για τη διακίνηση ναρκωτικών στην επιχείρηση, στην οποία ήταν μέτοχος. Τι είπε στην απολογία του ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος;

Ο γνωστός παρουσιαστής για το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι υποστήριξε πως δεν έχει καμία εμπλοκή και τόνισε πως ο ίδιος απλά επένδυσε ένα αρχικό κεφάλαιο και μετά δεν είχε καμία σχέση με το εστιατόριο.

«Αν είχα ακούσει το παραμικρό θα έλεγα ακαριαία ότι σταματάω και θα έφευγα…», είπε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το εστιατόριο φαίνεται πως εφοδίαζε με ναρκωτικά τους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας. Όμως, ο παρουσιαστής, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για την υπόθεση, είπε πως δεν ήξερε τίποτα για διακίνηση ναρκωτικών στην επιχείρηση.

Ο ίδιος περιέγραψε στο δικαστήριο πώς έγινε μέτοχος στην επιχείρηση με 60.000 ευρώ, η οποία τελικά, όπως υποστήριξε, δεν του απέφερε ποτέ κανένα κέρδος.

Στην απολογία του είπε πως γνωστή ηθοποιός, την οποία εμπιστεύονταν, του πρότεινε να συμμετάσχει στο επαγγελματικό εγχείρημα.

«Δεν έλαβα ποτέ κέρδη. …Δεν πήρα μια, ούτε ένα ευρώ μέχρι σήμερα», σημείωσε ο παρουσιαστής ενώ πρόσθεσε πως δεν πήγαινε συχνά την επιχείρηση στην οποία είχε επενδύσει 60.000 ευρώ. «Πήγαινα στο εστιατόριο μια με δυο φορές το μήνα για φαγητό».

Έχω πικρία από αυτή την ιστορία αλλά δεν είναι για το οικονομικό. Με πείραξε όλο αυτό που έγινε, δεν βρίσκομαι εδώ σήμερα για τα χρήματα που έχασα αλλά αλλά για την κατηγορία που αντιμετωπίζω. Βρέθηκα για πρώτη φορά σε φυλλάδες, σε εφημερίδες

Μάρτυρας υπεράσπισής του αναφέρθηκε κι εκείνος στη ζημία του παρουσιαστή από την όλη υπόθεση. Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι ο παρουσιαστής δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα και πως όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν πως δεν πίνει ούτε ένα ποτό.

Τι είπε ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος

Παράλληλα, στη συνεδρίαση απολογήθηκε και ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος και μέτοχος του καταστήματος. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι γινόταν διακίνηση ναρκωτικών στην επιχείρησή του.

Ο ίδιος παραδέχθηκε πως είναι χρήστης ναρκωτικών, αλλά υποστήριξε πως ό,τι έκανε το έκανε μόνος του για δίκη του χρήση.

Το μαγαζί πήγαινε πολύ καλά έρχονταν διάσημοι πολιτικοί και αλλά πρόσωπα, έγινε ξακουστό σε όλη την Ελλάδα, έχει τύχει να κεράσω (σ.σ. ναρκωτικά) σε θαμώνες. Με έπαιρναν τηλέφωνο μου έλεγαν πού θα είσαι το βράδυ, τους έλεγα στο μαγαζί και μου έλεγαν πάρε και κάτι να πιούμε(…), δεν το κάναμε έτσι που να γίνεται αντιληπτό δεν ισχύει η κατάθεση που έχει δοθεί στην ανάκριση ότι πήγαινα στα τραπέζια κι έλεγα «αν θέλετε κάποιο ναρκωτικό το έχουμε»

Ο κατηγορούμενος είπε μάλιστα πως από συγκατηγορουμένους του στην υπόθεση έπαιρνε μόνο κεράσματα. «Ήμασταν μια παρέα που κάναμε όλοι μαζί χρήση, ευτυχώς που έγινε αυτό και σταμάτησα», υποστήριξε στο δικαστήριο ενώ μιλώντας για τον γνωστό παρουσιαστή είπε πως είναι ο μόνος για τον οποίο «κόβει το κεφάλι του ότι δεν έχει καμία σχέση με ναρκωτικά».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 5 Μαρτίου.

Διαβάστε ακόμα:

Το μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ «σπάει» τη σιωπή του

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved