Χάος επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας λόγω της 24ωρης απεργίας στο Μετρό. Οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς η απεργία στο Μετρό έφερε αυξημένη κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας. Κυκλοφοριακά προβλήματα από νωρίς το πρωί.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική λόγω της 24ωρης απεργίας στο Μετρό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κυκλοφορία σε βασικούς οδικούς άξονες είναι ιδιαίτερα αυξημένη απ’ το πρωί της Δευτέρας.

Πιο συγκεκριμένα, η ενημέρωση της Τροχαίας αναφέρει πως η μεγαλύτερη κίνηση οχημάτων παρουσιάζεται στους εξής δρόμους:

  • Στο ρεύμα της εξόδου της Αθηνών-Κορίνθου
  • Στην είσοδο και την έξοδο της Αθηνών-Λαμίας
  • Στον κόμβο Καλυφτάκη
  • Στις λεωφόρους Κηφισίας, Μεσογείων και Συγγρού (στο ρεύμα της ανόδου)
  • Στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται συνεχώς για την κίνηση στους δρόμους στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Απεργία στο Μετρό- Όλη μέρα η ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό

Η 24ωρη απεργία στο Μετρό πραγματοποιείται απ’ το σωματείο των εργαζομένων, οι οποίοι καταγγέλλουν τις ελλείψεις σε προσωπικό και αναλώσιμα υλικά.

Στην σχετική ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι σημειώνουν ότι «στην τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την έλλειψη προσωπικού και από την έλλειψη ανταλλακτικών και αναλώσιμων υλικών, έρχεται να προστεθεί η αχαρακτήριστη συμπεριφορά της διοίκησης που απρόσκοπτα αρνείται να συζητήσει με την πλειοψηφία των εργαζομένων προτιμώντας να συνδιαλέγεται υπογείως με κομματικά προσκείμενους και υποτακτικούς».

Παράλληλα, τονίζουν πως «θα σταθούμε απέναντι σε οποιοδήποτε μέλος του κατεστημένου που προάγει και αναδεικνύει τα παιδιά του κομματικού σωλήνα, με μοναδικό προσόν τους την κομματική υποταγή, που χρησιμοποιούν ακόμα και μαφιόζικες πρακτικές προσπαθώντας να τραμπουκίσουν οποιονδήποτε εργαζόμενο έχει αντίθετη άποψη ή θίγει τα συμφέροντά τους».

Διαβάστε ακόμα:

Τραβούν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι του Μετρό | 24ωρη απεργία