Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί σήμερα καθώς το κέντρο της Αθήνας είναι απλησίαστο! Ποια η κατάσταση στους δρόμους.

Η κίνηση στους δρόμους είναι αυξημένη, ενώ ειδικά οι οδηγοί που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας και την Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας θα πρέπει να είναι υπομονετικοί καθώς απ’ το πρωί της Τετάρτης παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Όπως έχει προαναγγελθεί, από τις 9 έως τις 11 το πρωί οι καθαρίστριες του Δρομοκαΐτειου θα παραμείνουν έξω από το ελληνικό Κοινοβούλιο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας και ζητώντας παράλληλα την παράταση των συμβάσεων τους έως το τέλος του χρόνου και την έκδοση ενιαίας προκήρυξης για όλα τα νοσοκομεία.

Λόγω της καθιστικής διαμαρτυρίας, πιθανώς να υπάρξουν παρεμβάσεις της Τροχαίας στον δρόμο μπροστά από τη Βουλή μέχρι να ολοκληρωθεί η καθιστική διαμαρτυρία, όμως, προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη σχετική ενημέρωση.

Η κίνηση στους δρόμους

  • Τα μεγαλύτερα προβλήματα στους δρόμους παρατηρούνται στην Πανεπιστημίου, τη Σταδίου και την άνοδο της Συγγρού.
  • Μεγάλες καθυστερήσεις αυτήν την ώρα στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα της ανόδου από τον Άγιο Νικόλαο μέχρι το ύψος της Μεταμόρφωσης και στην κάθοδο υπάρχει συμφόρηση από το ύψος της Νέας Ιωνίας μέχρι το Περιστέρι.
  • Προβλήματα παρουσιάζονται στη λεωφόρο Κηφισίας (κυρίως στην κάθοδο) στη Μεσογείων, στην Αλεξάνδρας και στην Κατεχάκη. Καθυστερήσεις επίσης παρουσιάζονται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος (ρεύμα προς Πειραιά) από τον Άλιμο μέχρι το Παλαιό Φάληρο.
  • Αυξημένη κίνηση αυτήν την ώρα και στο λιμάνι του Πειραιά.

Διαβάστε ακόμα:

Χωρίς ΗΣΑΠ η Αθήνα σε ώρες αιχμής | Η ανακοίνωση