Κρήτη: Βίαζε την κόρη του επί 3 χρόνια στην Κρήτη και την απειλούσε

LIKE US ON FACEBOOK

Ακόμη μια οικογενειακή τραγωδία που όσο κι αν προσπαθεί να τη συλλάβει ανθρώπινος νους, είναι αδύνατο. Πατέρας βίαζε την κόρη του επί τρία χρόνια, όταν εκείνη ήταν 5 χρονών.

Το μυαλό μας δεν μπορεί να το συλλάβει, δεν μπορεί να το δεχτεί. Στην Κρήτη πατέρας βίαζε την κόρη του επί τρία χρόνια, από το 2013 μέχρι το 2016, όταν το παιδί ήταν 5 χρονών μέχρι την ηλικία των 8. Το παιδί μίλησε για όλα όταν οι γονείς του χώρισαν, καθώς δεν μπορούσε να το κάνει νωρίτερα γιατί ο 35χρονος την απειλούσε για να μη μιλήσει.

Η καταγγελία έγινε από τη μητέρα του μικρού κοριτσιού και οι ιατρικές εξετάσεις που έγιναν το απέδειξαν. Ο πατέρας, ο οποίος μέχρι και σήμερα αρνείται τις κατηγορίες, συνελήφθη τελικά τον Ιούλιο του 2018.

Την Μεγάλη Τετάρτη, το Μικρό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου βρήκε ομόφωνα ένοχο τον 35χρονο άνδρα, καταδικάζοντάς τον σε ποινές κάθειρξης 58 ετών (αθροιστικά).

Το κοριτσάκι σήμερα είναι 11 χρονών και έχει εξεταστεί από γυναικολόγο, ο οποίος επιβεβαίωσε πως είχε υποστεί αλλεπάλληλους και συχνούς βιασμούς, με τα γεννητικά του όργανα να παρουσιάζουν πλέον την εικόνα μιας ενήλικης γυναίκας με συχνές σεξουαλικές επαφές.

Ο πατέρας του κοριτσιού αρνείται όλες τις κατηγορίες, δηλώνει αθώος ενώ ισχυρίζεται πως η καταγγελία της πρώην συζύγου του έχει γίνει για οικονομικούς λόγους. Οι ισχυρισμοί του δεν κατάφεραν να πείσουν τους δικαστές κι έτσι ο 35χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή.

Απ’ τη μεριά του, ο συνήγορος του κοριτσιού, μιλώντας στο neakriti.gr δήλωσε ότι του προξένησε εντύπωση η άκαμπτη στάση που τήρησε ο κατηγορούμενος μέχρι την τελευταία στιγμή στο δικαστήριο, συμπληρώνοντας πως σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του δεν έχει συναντήσει παρόμοια υπόθεση.

Όπως χαρακτηριστικά κατέληξε, τις λεπτομέρειες που περιείχε η δικογραφία «δεν μπορεί να τις χωρέσει ανθρώπου νους».

Διαβάστε επίσης:

Η τροπολογία της ντροπής

Photo:Frontpage Mag
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved