Κοτζιάς κατά Καμμένου: «Ο εθνικός συκοφάντης δεν θα γλυτώσει την καταδίκη»

LIKE US ON FACEBOOK

«Ο εθνικός συκοφάντης δεν θα γλυτώσει την καταδίκη», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε ο επικεφαλής του ΠΡΑΤΤΩ Νίκος Κοτζιάς για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κοτζιάς για τον Πάνο Καμμένο ανέφερε στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «News 24/7», ότι η άρση ασυλίας του πρέπει να γίνει από την παρούσα Βουλή και ότι ο «εθνικός συκοφάντης δεν θα γλυτώσει την καταδίκη».

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ακόμη την πρόθεσή του να συνεργαστεί εκ νέου με τον ΣΥΡΙΖΑ αν και επιφυλάσσεται και αναφέρει ότι «δεν δίνουμε λευκή επιταγή».

Χαρακτηριστικά, ο ίδιος δήλωσε ότι: «Έχω μια βαθιά αντίληψη προσωπικά ότι η αριστερά δεν ήταν μόνο «αντί». Η αριστερά που αντιλαμβανόμουν εγώ και ο τρόπος που έκανα εξωτερική πολιτική είχε πάντα μια θετική ατζέντα», προσθέτοντας ακόμη ότι η θετική ατζέντα λείπει από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Μιλώντας στο «News 24/7» για το σκάνδαλο Novartis ανέφερε ότι: «Έχω ένα πρόβλημα, όταν η σκανδαλολογία είναι υποκατάστατο της θετικής ατζέντας δεν μου αρέσει», ενώ σημείωσε επίσης ότι απ’ τη στιγμή που τα σκάνδαλα είναι υπαρκτά θα πρέπει η γενική ατμόσφαιρα να οδηγεί στο να τελειώνουμε με τους φορείς των σκανδάλων.

Ερωτηθείς για το κατά πόσο το σκάνδαλο Novartis ενώσει τη Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι «πιο κοντά δεν μπορεί να τους φέρει. Όταν τα ‘χεις κάνει μαζί τα σκάνδαλα».

Όσον αφορά τη μήνυση που έχει καταθέσει κατά του Πάνου Καμμένου, υποστήριξε ότι: «Δεν θα ανεχθώ να μην λυθεί το θέμα σε αυτή τη Βουλή και να προσπαθήσουν κάποιοι να το πάνε μετά τις εκλογές του Οκτώβρη», υπογραμμίζοντας ακόμη και ότι δεν πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψηφίσει υπέρ της άρσης της ασυλίας και επαναλαμβάνει ότι θα καταθέσει και αγωγή κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Στη συνέντευξη του ο κ. Κοτζιάς ανέφερε ακόμη και ότι εισηγήθηκε το Καλοκαίρι του 2018 στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την αλλαγή της σύνθεσης της κυβέρνησης με παράλληλη απομάκρυνση του Πάνου Καμμένου. Παράλληλα, εισηγήθηκε και εθνική καμπάνια υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών που όμως δεν πραγματοποιήθηκε γιατί «το Μαξίμου σκέφτηκε ότι καλύτερα είναι να μην τσακωθεί με τον εθνικό συκοφάντη και αφού δεν θα τσακωθώ μαζί του να μην κάνω και μεγάλες και πολλές καμπάνιες».

Διαβάστε ακόμη:

Τσίπρας: «Απέναντί μας έχουμε έναν τοξικό συνασπισμό»

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved