Η συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά ήταν άκρως εξομολογητική και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε σε πτυχές της ζωής του που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.

Η συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά έγινε στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του ΡΙΚ και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών μίλησε για όλα, ακόμη και για πιο προσωπικά του ζητήματα, εκτός φυσικά από τα θέματα πολιτικής, το Κυπριακό και τη συμφωνία των Πρεσπών.

Η συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά στην εκπομπή του κυπριακού ΡΙΚ θα μεταδοθεί την Κυριακή, και ο πρώην Υπουργός έκανε μια αποκάλυψη για την υγεία του, κάτι που γνώριζαν μόνο πολύ δικά του άτομα.

Ο κ. Κοτζιάς μίλησε για τον καρκίνο, τα χειρουργεία που έχει κάνει και την πρώτη του αντίδραση όταν το έμαθε.

Έχω κάνει 6 βαριά χειρουργεία καρκίνου, δεν το έχω πει ποτέ δημόσια αυτό. Όταν το έμαθα πήγα με τα πόδια μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και έλεγα «γιατί να μου συμβεί αυτό;», γιατί το παιδί μου ήταν 7 χρόνων τότε

Ο ίδιος, επίσης, ανέφερε πως αποποιήθηκε την οικογενειακή του περιουσία και την χάρισε στην αδελφή του.

Η συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά πραγματοποιήθηκε στο Hilton Athens και ο πρώην Υπουργός μίλησε για θέματα πολιτικής αλλά και για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Είναι ο τύπους του ηγέτη που χρειάζεται η εποχή μας. Έγινε πρωθυπουργός χωρίς να ξέρει αγγλικά, τώρα μιλάει καλύτερα από τους περισσότερους», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Νίκος Κοτζιάς δεδομένου ότι μίλησε στην κυπριακή τηλεόραση, αναφέρθηκε στις πιο πρόσφατες διαπραγματεύσεις για το κυπριακό στην Ελβετία, ενώ φυσικά αναφέρεται με πολλές λεπτομέρειες στη συμφωνία των Πρεσπών, τα θετικά της συμφωνίας και απαντά σε όλες τις επικρίσεις που δέχθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κοτζιάς αποκάλυψε το παρασκήνιο της Συμφωνίας των Πρεσπών

Photo: INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ