Μία ευχάριστη έκπληξη έζησαν πάνω από εξήντα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 στο φιλόξενο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς! 

Τους περίμεναν τέσσερις κορυφαίοι αθλητές ολυμπιακών αγωνισμάτων! Οι πρωταθλητές, με την υποστήριξη της bwin, μύησαν τα παιδιά της στα μυστικά και τις τεχνικές των μπάσκετ, στίβου, ξιφασκίας και καράτε περνώντας ένα.. αθλητικό απόγευμα στο ανακαινισμένο Στάδιο. 

παιδιά της Ένωσης Μαζί για το Παιδί

(από αριστερά) Θεοδώρα Γκουντούρα (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας), Κατερίνα Δαλάκα (Πρωταθλήτρια στίβου), Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης (Πρωταθλητής Καράτε)

παιδιά της Ένωσης Μαζί για το Παιδί

(από αριστερά) Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης (Πρωταθλητής Καράτε), Γιάννης Καποδίστριας (Εκπρόσωπος bwin), Ιωάννα Μπερίου (Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας bwin), Κατερίνα Δαλάκα (Πρωταθλήτρια στίβου), Θεοδώρα Γκουντούρα (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας), Γιώργος Θωμάκος (Δήμαρχος Κηφισιάς), Κώστας Παπανικολάου (Παίκτης του Ολυμπιακού & και της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ)

Οι Κώστας Παπανικολάου (Παίκτης του Ολυμπιακού & και της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ), Κατερίνα Δαλάκα (Πρωταθλήτρια στίβου), Θεοδώρα Γκουντούρα (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας), Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης (Πρωταθλητής Καράτε) δημιούργησαν την πιο ξεχωριστή ομάδα νικητών, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για τα παιδιά από το Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

παιδιά της Ένωσης Μαζί για το Παιδί

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρωταθλητές Κατερίνα Δαλάκα, Θεοδώρα Κουντούρα και Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης είναι μέλη του προγράμματος bwinners: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών. H bwin υποστηρίζει έμπρακτα ένδεκα ταλαντούχους αθλητές ατομικών αγωνισμάτων που προσπαθούν καθημερινά να πετύχουν τους στόχους τους και κυνηγούν το όνειρό τους για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020!

Η bwin, στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ως αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης με τίτλο bwincares.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Κηφισιάς που άνοιξε το Ζηρίνειο Στάδιο για τα παιδιά της Ένωσης Μαζί για το Παιδί. 

Το Ζηρίνειο αποτελεί μια φιλόξενη «κυψέλη» Αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων και με την ολοκλήρωση του έργου του σύγχρονου ταρτάν παρέχεται η δυνατότητα άθλησης σε πολίτες και αθλητές ενώ παράλληλα μπορούν να φιλοξενηθούν αθλητικές εκδηλώσεις μεγάλου βεληνεκούς.

παιδιά της Ένωσης Μαζί για το Παιδί

Περισσότερα για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr

Διαβάστε ακόμα:

Το Μαζί για το Παιδί αγκάλιασε 1.700 παιδιά στον Έβρο