Κι όμως, γέμισαν με γκράφιτι τα βαγόνια του Μετρό Θεσσαλονίκης! (Photos)

LIKE US ON FACEBOOK

Μπορεί αυτό να μην έχει ξεκινήσει ακόμη να λειτουργεί, μπορεί ίσα που να προλάβαμε να δούμε τις πρώτες εικόνες του Μετρό Θεσσαλονίκης, αυτό όμως δεν σταμάτησε μερικούς απ’ το να το γεμίσουν με γκράφιτι και συνθήματα.

Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι γέμισαν με γκράφιτι τα βαγόνια του Μετρό Θεσσαλονίκης, τα οποία είδαν έκπληκτοι την Κυριακή οι υπεύθυνοι στο Αμαξοστάσιο της Πυλαίας.

Μια ομάδα αγνώστων κατάφερε να μπει στο Αμαξόστασιο, να ζωγραφίσουν γκράφιτι και να γράψουν συνθήματα στα βαγόνια του πρώτου συρμού του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το thestival.gr, οι υπεύθυνοι της Αττικό Μετρό έχουν προχωρήσει στον καθαρισμό των βαγονιών από τα γκράφιτι και τα συνθήματα, ενώ σκοπεύουν ν’ αυξήσουν και την φύλαξη του Αμαξοστασίου, έτσι ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.

Τις φωτογραφίες ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o δημοσιογράφος Παναγιώτης Κρινής του TV100, ενώ όπως βλέπουμε σε αυτές οι άγνωστοι κατάφεραν να γεμίσουν με γκράφιτι και συνθήματα το μεγαλύτερο μέρος των βαγονιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος συρμός του Μετρό Θεσσαλονίκης, έφτασε στο Αμαξοστάσιο της Πυλαίας πριν από λίγες ημέρες, ενώ την άφιξη του στο συρμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ:

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ – ΕΦΤΑΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΡΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΙστορική ημέρα για τη Θεσσαλονίκη, η οποία μετά από τα… σαράντα κύματα που πέρασε με τις τρύπες, τις καθυστερήσεις και τις μόνιμα εγκατεστημένες λαμαρίνες, σήμερα μπαίνει πια στην τελική φάση, της οργάνωσης για τη λειτουργία του Μετρό.Η σημερινή ημέρα είναι όμως και μια δικαίωση για όσους πιστέψαμε ότι η Θεσνίκη αξίζει καλύτερα και δουλέψαμε επίμονα τα τελευταία 3-3,5 χρόνια για να γυρίσουμε σελίδα και να κάνουμε το ανέκδοτο πραγματικότητα

Διαβάστε ακόμη:

Ο πρώτος συρμός του μετρό Θεσσαλονίκης είναι γεγονός!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved