Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες ότι πίσω από τον θάνατο της νεαρής κοπέλας στην Κέρκυρα βρίσκεται ο πατέρας της. Ο ίδιος ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα του.

Ο πατέρας δολοφόνησε την κόρη του στην Κέρκυρα, κάτι το οποίο ομολόγησε το βράδυ της Τετάρτης στην αστυνομία, ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς και το σημείο όπου την είχε θάψει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πατέρας συνελήφθη το απόγευμα και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Μάλιστα, κατά τις 8.00 το βράδυ της Τετάρτης υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου την είχε θάψει στον κήπο του σπιτιού της, στο χωριό Αλεπού στην Κέρκυρα.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν την εκταφή και βρήκαν το άψυχο σώμα της κοπέλας με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι από μεταλλικό αντικείμενο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πατέρας είπε στην αστυνομία ότι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς έγινε καυγάς στο σπίτι και πάνω στον καυγά δολοφόνησε την κόρη του.

Ωστόσο, ακόμη δεν έχει διευκρινίσει το λόγο του καυγά και κατά συνέπεια της δολοφονίας. Πάντως πληροφορίες θέλουν αιτία να ήταν η διαφωνία του για τον δεσμό της.

Η 28χρονη Αγγελική Πέτρου από το Μπεράτ της Αλβανίας εργαζόταν τους τελευταίους μήνες σε κερκυραϊκή επιχείρηση.

Η κοπέλα στην Κέρκυρα είχε μόνο τον πατέρα της και τον φίλο της, καθώς κι έναν ακόμη συγγενή. Η μητέρα της δεν είναι στην Κέρκυρα.

Η υπόθεση άρχισε ν’ απασχολεί τις Αρχές όταν ο φίλος της άρχισε να την ψάχνει το πρωί της Τετάρτης, καθώς η νεαρή κοπέλα δεν εμφανίστηκε στη δουλειά της.

Πήγε στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση της. Ο ίδιος κατέθετε επί ώρες στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας αξιοποίησαν όσες πληροφορίες συγκέντρωσαν και ξετύλιξαν το κουβάρι της εξαφάνισης.

Λίγες ώρες αργότερα συνέλαβαν τον πατέρα, τον ανέκριναν και ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του και τους είπε ότι την έθαψε. Στη συνέχεια, τους έδειξε σε ποιο σημείο την έθαψε και έγινε η εκταφή.

Διαβάστε όσα είχαν προηγηθεί:

Έγκλημα στην Κέρκυρα: 29χρονη βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της

Photo: EUROKINISSI