Ο άτυχος άνδρας έχασε την ζωή του την ώρα που προσπαθούσε να φωτογραφίσει έναν ιπποπόταμο σε καταφύγιο άγριας ζωής.

Ο ιπποπόταμος σκότωσε άνδρα που θέλησε να τον φωτογραφίσει από κοντά. Ο θάνατος ήταν επίπονος αφού ο ιπποπόταμος τον δάγκωσε την ώρα που προσπαθούσε να τον φωτογραφίσει σε ένα καταφύγιο άγριας ζωής στην Κένυα.

Πιο συγκεκριμένα ο 66χρονος τουρίστας, δέχτηκε επίθεση από έναν ιπποπόταμο λίγες ώρες αφότου ένας ψαράς είχε σκοτωθεί από ιπποπόταμο, πάλι στην ίδια περιοχή.

Ένας άλλος Κινέζος τουρίστας τραυματίστηκε επίσης στην επίθεση το Σάββατο βράδυ και μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο για θεραπεία.

Αυτό το χρόνο, περίπου 6 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους στην περιοχή που βρίσκεται η συγκεκριμένη λίμνη.

Οι ειδικοί λένε ότι αυτό έχει δημιουργηθεί εξαιτίας των ανθρώπων που εισέρχονται σε περιοχές βόσκησης των ζώων. Εισχωρούν πολύ βαθιά και αυτό ενοχλεί τα άγρια ζώα.

Ο εκπρόσωπος της Υπηρεσίας άγριας ζωής στην Κένυα ανέφερε ότι οι επιθέσεις σε τουρίστες είναι σπάνιες γιατί συνήθως συνοδεύονται από οδηγούς, οι οποίοι ξέρουν πως να προστατέψουν τους ανθρώπους, αλλά και τα ζώα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο άτυχος άντρας πλησίασε πολύ το άγριο ζώο, το οποίο τον δάγκωσε στο στήθος.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι και ο ψαράς δέχτηκε την ίδια επίθεση. Πιο συγκεκριμένα, λίγα μέτρα πιο κάτω από την επίθεση που δέχτηκε ο τουρίστας, ένας ιπποπόταμος δάγκωσε τον ψαρά στο στήθος.

Όπως αναφέρει ο αρχηγός των ερευνών: « Τα τραύματά του ήταν σοβαρά και πέθανε λίγα λεπτά αφού ανασύρθηκε από την λίμνη».

Τον Ιανουάριο είχε σκοτωθεί άλλος ένας ψαράς στην περιοχή, την ώρα που έφτιαχνε τα δίχτυα του.

Η συγκεκριμένη περιοχή είναι διάσημος ταξιδιωτικός προορισμός, καθώς οι τουρίστες ελπίζουν να δουν από κοντά κάποιον ιπποπόταμο ή καμηλοπαρδάλη ή ζέβρα.

Διαβάστε επίσης:

Τραγικό: Φάλαινα πέθανε αφού κατάπιε 80 πλαστικές σακούλες!

Credits: Unsplash