Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για το Game of Love

LIKE US ON FACEBOOK

Μετά το κάλεσμα απ’ το ΕΣΡ, ήρθε και η προκαταρκτική έρευνα για το Game of Love. Εξετάζεται εάν οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 έχουν παραβιάσει τον νόμο περί ασέμνων.

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για το Game of Love ενώ υπό έρευνα τίθενται και τα μέλη του ΕΣΡ για παράβαση καθήκοντος.

Ο εισαγγελέας πρόκειται να ερευνήσει το ενδεχόμενο οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 να έχουν διαπράξει το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί ασέμνων.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για το Game of Love.

Όπως αναφέρει η παραγγελία, ο εισαγγελέας που θα διενεργήσει την έρευνα, θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο οι αρμόδιοι του τηλεοπτικού σταθμού να έχουν διαπράξει το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί ασέμνων.

Την ίδια στιγμή, όμως, στο περιθώριο της εισαγγελικής έρευνας θα εξεταστούν και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) για να διερευνηθεί εάν έχουν διαπράξει το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Στο ΕΣΡ ο ANT1 για το Game of Love

Στο ΕΣΡ το Game of Love μετά από πλήθος καταγγελιών που έγιναν σχετικά με τα ερωτικά στοιχεία του reality. Έτσι, ο ΑΝΤ1 θα προσέλθει στο ΕΣΡ την ερχόμενη Τρίτη.

Το κανάλι μεταδίδει το Game of Love σε ώρα prime time ενώ έχει έντονα ερωτικά στοιχεία γι’ αυτό και το ΕΣΡ καλεί σε απολογία τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΑΝΤ1 θα έρθει αντιμέτωπος με ενδεχόμενο προστίμου, αλλαγή σήμανσης και ώρας μετάδοσης.

Η κλήση για ακρόαση είναι για την επόμενη Τρίτη 22 Μαϊου στις 10.00 το πρωί.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτή είναι η τηλεόραση που μας αξίζει

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved