Στον εισαγγελέα αναμένεται να καταθέσει σήμερα, Πέμπτη, ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στον Κηφισό. Ο εισαγγελέας περιμένει ν’ ακούσει τι ακριβώς συνέβη κι έχασε τον έλεγχο του φορτηγού.

Καταθέτει στον εισαγγελέα ο οδηγός της νταλίκας κι όλοι αναμένουμε ν’ ακούσουμε τι θα πει για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό ακόμα μιας γυναίκας.

«Δεν ξέρω τίποτα. Δεν οδηγούσα εγώ. Δεν το έκανα εγώ, αλήθεια σας λέω», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του 64χρονου οδηγού νταλίκας.

Κατά πληροφορίες, το αλκοτέστ που του έγινε έδειξε πως είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ ενώ σύμφωνα με άλλες πηγές, ο 64χρονος είχε βρεθεί να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και πριν δύο μήνες, όμως, δεν του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα καθώς δεν ήταν πολύ πάνω απ’ το όριο.

Όσον αφορά την ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει την ημέρα του δυστυχήματος, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν ποσότητα πάνω από 0,10 που επιτρέπεται και συνελήφθη.

Ενώ στην αρχή ο οδηγός υποστήριξε πως δεν ήταν εκείνος ο οποίος οδηγούσε, τελικά στη συνέχεια είπε πως «δεν κατάλαβα πως έχασα τον έλεγχο του φορτηγού». Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία από τη Διεύθυνση Τροχαίας Δυτικής Αττικής.

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του οδηγού

«Ο πελάτης μου υποστηρίζει ότι δεν μπορούσε να ελέγξει το φορτηγό και έτσι έχασε τον έλεγχό του», δήλωσε στον «Ελεύθερο Τύπο» ο συνήγορος υπεράσπισης του οδηγού, Πέτρος Μαντούβαλος.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, o κ. Μαντούβαλος υποστήριξε πως ναι μεν βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του πελάτη του, όμως, στη διαδικασία της φορτώσεως με αναψυκτικά το όχημα παρουσίασε μηχανολογική βλάβη.

Το αυτοκίνητο δεν τον άκουγε. Η ταχύτητά του δεν ήταν μεγάλη. Πριν το δυστύχημα ο οδηγός ήταν με φίλους του και επειδή γνώριζε ότι δεν θα πάρει ο ίδιος το όχημά του, έπινε ένα ποτήρι κρασί

Διαβάστε επίσης:

Γιο και αδελφό σε τροχαίο έχει χάσει ο οδηγός της νταλίκας που «σκόρπισε» τον θάνατο στον Κηφισό