Νέος κύκλος καταθέσεων ξεκινάει για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία πέρσι βρέθηκε νεκρή στο αμάξι της. Με βάση τα έως τώρα δεδομένα είναι προφανές πώς πρόκειται για ένα στυγερό έγκλημα και όχι μια αυτοκτονία. Καταθέτει η ανήλικη κόρη της Ειρήνης Λαγούδη για την υπόθεση.

Μια υπόθεση που ακόμη δεν έχει εξιχνιαστεί και έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Τώρα καταθέτη και η ανήλικη κόρη της Ειρήνης Τοπαλούδη κατά παραγγελία της ανακρίτριας , ενώ θα καταθέσει και ο αδερφός της, ώστε να γνωστοποιήσουν όσα ξέρουν σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, αυτός θα είναι και ο τελευταίος κύκλος των καταθέσεων από την πλευρά της πολιτικής αγωγής. «Έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία, για εμπρησμό, για συμμορία και ηθική αυτουργία σε όλα αυτά.Περιμένουμε να δούμε ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί και ποιοι είναι οι φυσικοί αυτουργοί», αναφέρει ο κ. Βασίλης Ταουξής.

Σύμφωνα με το Star, η 16χρονη κόρη της μίλησε για τις τελευταίες ώρες μαζί με την αγαπημένη της μητέρα και την ψυχολογική κατάσταση που αντιμετωπίζει. Δεν δίστασε να εκφράσει την θλίψη της, λέγοντας ότι τα Χριστούγεννα που πέρασαν ήταν τα πρώτα χωρίς την μαμά της και ότι δεν θα ναι ξανά τα ίδια. «Μου λείπει το χαμόγελο της μητέρας μου, η επικοινωνία που είχαμε, μου λείπει η μαμά μου», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ακόμα αναφέρει ότι δεν παρατήρησε τίποτα το ανησυχητικό την τελευταία φορά που μιλήσανε, λέγοντας πώς της είχε πει ότι θέλει να αγοράσει γλυκά για την γιορτή του αδερφού της και ότι οι δυο τους θα μιλάγανε περαιτέρω στο σπίτι.

Ήταν όπως ήταν πάντα. Μου είπε ότι θα πήγαινε να πάρει γλυκά για τη γιορτή του αδελφού μου, ότι θα κανόνιζε κάποια πράγματα για το μνημόσυνο της γιαγιάς μου, θα μιλούσε με κάποιους από τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο και θα έκανε δουλειές στο σπίτι

Όταν γύρισε και δεν την βρήκε στο σπίτι, άρχισε να ανησυχεί αφού δεν έδινε σημάδια επικοινωνίας και το ίδιο βράδυ ξεκίνησε την αναζήτηση της μαζί με τον θείο της. Έντρομη φάνηκε να είναι όταν της ανακοίνωσαν ότι η μητέρα της βρέθηκε νεκρή και θεώρησε ότι κάποιος της κάνει πλάκα, μη μπορώντας να πιστέψει ότι έχει αυτοκτονήσει. Γνωρίζοντας ότι η μητέρα της δεν θα την άφηνε ποτέ μόνη της σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία, δηλώνει ανοικτά ότι πρόκειται για δολοφονία και ότι οι υπαίτιοι πρέπει να τιμωρηθούν.

Τέλος δηλώνει ότι αποτελούσε υπόδειγμα, και ότι προσπαθεί να της μοιάσει σε όλα, ιδιαίτερα στον τρόπο που αντιμετώπιζε τις καταστάσεις, έχοντας χάσει και η ίδια τους γονείς της.«Αυτό που συνέβη ήταν τραγικό. Πονάω πάρα πολύ για τον χαμό της μητέρας μου, μου λείπει ακόμα περισσότερο. Προσπαθώ να της μοιάσω στον τρόπο που αντιμετώπιζε τις καταστάσεις, είχε περάσει σχεδόν τα ίδια με μένα, είχε χάσει τους γονείς της, όπως κι εγώ και προσπαθώ να το αντιμετωπίζω, όπως εκείνη. Ήταν παράδειγμα για μένα».

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη