Καταγγελίες επιβατών: Μαχαίρια και ναρκωτικά στο τελευταίο βαγόνι του Προαστιακού

LIKE US ON FACEBOOK

Σοβαρές καταγγελίες απ’ τους επιβάτες, αλλά και τους υπεύθυνους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την κατάσταση που επικρατεί στον Προαστιακό.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλουν πως υπάρχουν μαχαίρια και ναρκωτικά στο τελευταίο βαγόνι του Προαστιακού, ενώ οι τουαλέτες είναι υγειονομικές βόμβες.

Σύμφωνα με τους επιβάτες και τους υπεύθυνους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, είναι πολύ συχνό φαινόμενα τα κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς, με μαχαιριές, οπλοκατοχή, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών.

Όπως είπε ο υπεύθυνος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN TV, τη Δευτέρα βγήκαν μαχαίρια στο τελευταίο βαγόνι του Προαστιακού μεταξύ τοξικομανών μπροστά στα έντρομα μάτια των επιβατών.

Tο τελευταίο βαγόνι λειτουργεί σαν γαλαρία, με τους τοξικομανείς να κάνουν κατάληψη και να σπέρνουν τον τρόμο. Εκτός της παραβατικότητας, υπάρχει και υγειονομικό πρόβλημα. Οι τουαλέτες είναι υγειονομικές βόμβες, καθώς κλείνονται μέσα με τις ώρες και κάνουν ακόμα και χρήση ναρκωτικών, ενώ την ίδια ώρα το προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν μπορεί να επέμβει

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως υπάρχουν πολλά προβλήματα που χρήζουν άμεσης λύσης, συμπληρώνοντας πως είναι διαπιστωμένο ότι οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών και χρησιμοποιούν τον προαστιακό για να μεταβούν στα στέκια διακίνησης ναρκωτικών, που βρίσκονται ως επί το πλείστον σε Μενίδι και Άνω Λιόσια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα απ’ την εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Πώς θα βάλουν stop σ’ αυτούς που περνούν δύο-δύο τις πύλες του Μετρό;

Photo: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved