Καταγγελία μαθήτριας στη Ρόδο: «Καθηγητής με ρώτησε τι χρώμα εσώρουχο φοράω»

LIKE US ON FACEBOOK

Μια απίστευτη καταγγελία μαθήτριας στη Ρόδο, έχει προκαλέσει αίσθηση και πλέον έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης. Όσα αναφέρει η 13χρονη μαθήτρια και όσα ισχυρίζεται ο καθηγητής.

Η καταγγελία μαθήτριας στη Ρόδο αφορά έναν καθηγητή του σχολείου και σύμφωνα με την ίδια ήταν πολύ διαχυτικός και τι έκανε άσεμνες ερωτήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης μαθήτριας, όπως αναφέρει το Star, όλα ξεκίνησαν όταν εκείνη μπήκε στο γραφείο του για να ζητήσει αναλγητικό χάπι. Εκείνος την ρώτησε τι χρώμα εσώρουχο φορά, προκαλώντας την αμηχανία στην 13χρονη.

Ο γυμνασιάρχης σύμφωνα πάντα με την ίδια μαθήτρια λίγες ημέρες αργότερα τη φίλησε πάνω στο στήθος.

Σύμφωνα με την καταγγελία μαθήτριας στη Ρόδο, το ίδιο είχε συμβεί και σε μια συμμαθήτριά της, όταν ο ίδιος καθηγητής το ίδιο έτος 2013, άγγιξε και άλλη μαθήτρια στη διάρκεια σχολικής εκδρομής. Η δεύτερη, όμως, μαθήτρια αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο σε βάρος της και πως αυτά είναι φαντασιώσεις της 13χρονης.

Στο κατηγορητήριο πάντως γίνεται λόγος για συμπεριφορά του καθηγητή που δεν αρμόζει στην ιδιότητά του, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες.

Τι αναφέρει ο καθηγητής;

«Με κατηγορούν για λόγους εκδίκησης», υποστηρίζει ο κατηγορούμενος γυμνασιάρχης.

Η μαθήτρια που υποτίθεται ότι έκανα άσεμνες χειρονομίες είναι ζευγάρι με πρώην μαθητή του σχολείου μας, για τον οποίο είχα καλέσει την αστυνομία για περιστατικό στο οποίο εμπλεκόταν

Μάλιστα, η δικηγόρος του καθηγητή, Μαρία Κρικοπούλου σε δηλώσεις της στο Star έκανε λόγο για κατηγορίες που δεν ευσταθούν τονίζοντας πως «ουδέποτε έλαβαν χώρα ασελγείς χειρονομίες από τον εντολέα μου σε βάρος οποιασδήποτε μαθήτριας και δεύτερον η ίδια η φερόμενη ως παθούσα, υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων, προκειμένου να υποστηρίξει τα ανυπόστατα καταγγελόμενά της, από ένα πείσμα και μόνο», και προσθέτοντας ότι «έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη η οποία θα δικαιώσει τον εντολέα μου και θα αποκαταστήσει την αλήθεια».

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Τοπαλούδη: Δεν ήταν βιασμός, διαγράψαμε το βίντεο, υποστηρίζουν οι Ροδίτες

Photo αρχείου:Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved