Καταχειροκροτήθηκε ο τυφλός σημαιοφόρος στην Κρήτη (Photo)

LIKE US ON FACEBOOK

Με τη συνοδεία ενός συμμαθητή του για βοήθεια παρήλασε ο Παρασκευάς Πιπεράκης, μαθητής της Γ’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου στα Χανιά.

Καταχειροκροτήθηκε ο τυφλός σημαιοφόρος στην Κρήτη. Ο Παρασκευάς Πιπεράκης είναι ο καλύτερος μαθητής στο σχολείο και γι’ αυτό είχε την τιμή να είναι ο σημαιοφόρος στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου.

Η παρουσία του συγκίνησε όλους όσους έδωσαν το παρών και τον καταχειροκρότησαν!

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου κορυφώθηκαν με την παρέλαση μαθητικών, πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων σ’ όλη τη χώρα.

Οι παρελάσεις γίνονται ως φόρος τιμής και μνήμης στον ηρωικό ελληνικό λαό που το 1821 επαναστάτησε και κατάφερε να ανεξαρτητοποιηθεί.

Ο Παρασκευάς Πιπεράκης είναι ένας απ’ αυτούς τους σύγχρονους ήρωες που καταφέρνουν να μην λυγίσουν μπροστά στις δυσκολίες της ζωής.

Μπορεί να είναι τυφλός, αλλά ο Παρασκευάς δεν έχει αφήσει τη διαφορετικότητά του να επηρεάσει την επίδοσή του στο σχολείο, ίσα ίσα βλέπουμε ότι τον έχει κάνει πιο δυνατό!

Όντας ο καλύτερος μαθητής στο σχολείο του, ήταν το κατάλληλο άτομο για να σηκώσει την ελληνική σημαία και να παρελάσει με υπερηφάνεια!

Το μήνυμα που έστειλε; Ότι η θέληση από μόνη της είναι ικανή να μας κάνει να ξεπεράσουμε το κάθε εμπόδιο! Μπράβο του!

τυφλός σημαιοφόρος στην Κρήτη

τυφλός σημαιοφόρος στην Κρήτη

Δείτε ακόμα:

Η 25η Μαρτίου μέσα από μοναδικές φωτογραφίες

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved