Καμία τηλεφωνική επικοινωνία δεν είχε η Ελένη Τοπαλούδη με τους δράστες, όπως δείχνουν τα νέα στοιχεία κάτι που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στις Λιμενικές Αρχές. Τι εξετάζουν.
Όπως προκύπτουν από τις άρσεις τηλεφωνικών απορρήτων δεν προκύπτει καμία τηλεφωνική επικοινωνία από την Ελένη Τοπαλούδη με τους δράστες. Η άτυχη φοιτήτρια δεν είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με κανέναν από τους δύο κατηγορούμενους κάτι που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη καθώς όλοι γνωρίζουν πως με τον 19χρονο είχε μια σχέση, έστω κι αν αυτή ήταν της μιας εβδομάδας.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», την παραμονή των Χριστουγέννων εστάλησαν τα αποτελέσματα από την άρση απορρήτου στα κινητά και προέκυψε πως η 21χρονη δεν είχε καμία απολύτως επικοινωνία με τους δύο κατηγορούμενους και αυτό αλλάζει την πορεία της έρευνας.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η επικοινωνία της Ελένης με τον 19χρονο γινόταν αποκλειστικά μέσω Messenger και το μυστήριο στην υπόθεση εξακολουθεί να υπάρχει. Πριν βγάλουν άλλα συμπεράσματα, οι ειδικοί θα περιμένουν να γίνει η άρση επικοινωνιών και στο Messenger, και μέσα από αυτή τη διαδικασία ευελπιστούν να βρουν κάποια πράγματα. Εκεί θα υπάρχουν λογικά και γραπτά μηνύματα, από τα οποία θα μπορούν να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες.
Τα νέα στοιχεία ίσως θα οδηγήσουν σε κάτι πέρα απ’ το προφανές, όπως το σεξουαλικό κίνητρο.
Να σημειώσουμε, πως όπως είχε γίνει γνωστό και όπως ανέφερε το ρεπορτάζ απ’ τη «Δημοκρατική» της Ρόδου, υπήρχε ένα κύκλωμα που εξέδιδε φοιτήτριες στη Ρόδο και το οποίο προσπαθεί να σβήσει τα ίχνη του.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να συνδέονται οι δύο υποθέσεις.
Φυσικά, οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας είναι αυτοί που βιώνουν την ανείπωτη τραγωδία. Μιλώντας στο Star ο πατέρας της 21χρονης, Γιάννης Τοπαλούδης δήλωσε «ένα απέραντο κενό. Στείλαμε το μικρό δίπλα στον αδελφό μου για να φάνε εκεί οικογενειακώς κι εμείς ήμασταν εδώ οι δυο μας και τσιμπήσαμε εδώ κάτι και κλαίγοντας τσιμπούσαμε. Πήγαμε στα νεκροταφεία και γυρίσαμε…Ένα πράγμα που δεν πρέπει να το βιώσει κανένας άλλος γονιός…».
Συμφοιτήτρια Ελένης: Ξεκίνησε για μια βόλτα και έγινε φόνος
Μια συμφοιτήτρια της Ελένης μίλησε για την απίστευτη δολοφονία και την γνωριμία της με την 21χρονη.
Κάποιες κουβέντες λέγαμε κάθε φορά που τύχαινε να συναντηθούμε. Έβλεπα ότι ήταν ενεργή στο Πανεπιστήμιο. Ήταν σε σεμινάρια, ήταν σε ομάδες εργασίας, ήταν σε διάφορα. Είμαι μεγαλύτερη από εκείνην, αλλά ήταν κι αυτή στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών όπως κι εγώ. Ξέρω επίσης ότι το καλοκαίρι ήταν στην Αθήνα όπου έκανε την πρακτική της. Ήταν άνθρωπος με χιούμορ και με όλα τα καλά που μπορεί να έχει ένα κορίτσι στην ηλικία της
Όπως ανέφερε η ίδια κάτι καλό ξεκίνησε και κατέληξε αλλιώς.
«Από μία βόλτα να συμβεί όλο αυτό… Πρέπει να είσαι υποψιασμένη για να μπορείς να επιβιώσεις κάπου. Η Ελένη ήταν αφελής, ένα κορίτσι από καλή οικογένεια, μαζεμένη και δεν πήγαινε το μυαλό της. Έπρεπε να προσέχει. Ποιος ξέρει τι είχε στην ψυχούλα της αυτή η κοπέλα. Μπορεί να ξεκίνησε μια σχεσούλα. Όταν την είδαν αφελή και ευκολόπιστη έγινε ό,τι έγινε. Ξεκίνησε από βόλτα κι έγινε φόνος. Αν τη ζόρισαν να κάνει κάτι που δεν ήθελε… Ήταν απαράδεκτο να τη χτυπήσουν. Αντιστάθηκε και έγινε ό,τι έγινε».
Διαβάστε αναλυτικά:
Κύκλωμα που εξέδιδε φοιτήτριες στη Ρόδο προσπαθεί να σβήσει τα ίχνη του