Καλογρέζα: 87χρονος κρεμάστηκε απ’ το μπαλκόνι του διαμερίσματός του | Οι λόγοι που αυτοκτόνησε

LIKE US ON FACEBOOK

Μια υπόθεση αυτοκτονίας -όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία- στην Καλογρέζα εξετάζουν οι Αρχές, όπου ένας 87χρονος κρεμάστηκε απ’ το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Ο 87χρονος κρεμάστηκε απ’ το μπαλκόνι του διαμερίσματός του, το οποίο είναι στον τέταρτο όροφο. Άγνωστοι είναι προς το παρον οι λόγοι που τον οδήγησαν σ’ αυτή την πράξη.

Καμία πληροφορία δεν έχει γίνει γνωστή σχετικά με τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του, ενώ οι Αρχές εξετάζουν τις αιτίες που οδήγησαν τον ηλικιωμένο στο να αυτοκτονήσει.

Το διαμέρισμα του άνδρα που κρεμάστηκε βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Δημητρίου.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι γείτονες αντίκρισαν το άψυχο σώμα του να κρέμεται στο κενό, από το μπαλκόνι 4ου ορόφου και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας πριν από λίγο καιρό είχε κερδίσει περίπου 900.000 ευρώ σε τυχερό παιχνίδι αριθμών, χρήματα τα οποία δεν παρέλαβε ποτέ, καθώς είχε εξουσιοδοτήσει ένα συγγενικό του πρόσωπο να τα παραλάβει.

Για τον απαγχονισμό του ο 87χρονος άνδρας, σύμφωνα με τις αρχές, είχε συγγράψει ένα γράμμα στο οποίο έγραφε τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Παράλληλα στο γράμμα αναφέρεται στις δυσχερείς συνθήκες που επικρατούσαν στη ζωή του.

Αναλυτικά τα όσα έγραφε το γράμμα του ηλικιωμένου:

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Έχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αλήθεια στη δικαιοσύνη. Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα. 

Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».

Διαβάστε ακόμα:

Το πόρισμα για τη μητέρα που έριξε την κόρη της απ’ το μπαλκόνι κι αυτοκτόνησε

Photo: EUROKINISSI
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved