3,2,1… Καλή Χρονιά σε όλους! Το 2019 να είναι η χρονιά σας, να τη χτίσετε όπως εσείς θέλετε, να δώσετε και να λάβετε πολλή, πολλή αγάπη και να γεμίσετε με νέα όνειρα κι όμορφες εμπειρίες!

Καλή Χρονιά σ’ όλους σας αλλά και στον καθένα ξεχωριστά απ’ το iPop.gr! Υποδεχόμαστε ακόμα έναν χρόνο, πολλά υποσχόμενο, ο οποίος είναι έτοιμος ν’ ανοίξει ένα ακόμα κεφάλαιο στη ζωή μας! Το πώς θα είναι αυτό το κεφάλαιο, το επιλέγουμε εμείς οι ίδιοι!

Happy New Year GIF by Matthew Butler - Find & Share on GIPHY

365 μέρες γεμάτες κρυφές ευκαιρίες για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ν’ ανοίξεις διάπλατα τα χέρια σου, να τις αναγνωρίσεις και να τις αρπάξεις στη σωστή στιγμή.

Για τη νέα χρονιά σου ευχόμαστε υγεία, ευτυχία, έρωτα, επιτυχίες, ταξίδια, φως και γνώση!

I Want You To Have A Happy New Year GIF - Find & Share on GIPHY

Αλλά εκτός απ’ αυτά, φέτος θα σου δώσουμε και μια ακόμα συμβουλή: Το μεγαλύτερο δώρο που θα κάνεις σε σένα να είναι ν’ αγαπήσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Γιατί μόλις συμβεί αυτό, θα δεις ότι όλα γύρω σου θα μοιάζουν λίγο πιο όμορφα, λίγο πιο εύκολα. Η ζωή θα είναι πραγματικά απολαυστική και θα ζεις, δεν θα επιβιώνεις απλά.

Δημιούργησε μια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική σου ζωή και την καριέρα σου, δώσε χρόνο στον εαυτό σου, πέρνα καλά με την πάρτη σου και πίστεψέ μας, η επικοινωνία με τους γύρω σου θα γίνει καλύτερη!

Επένδυσε σ’ ένα ταξίδι που θα σε γεμίσει όμορφες αναμνήσεις, μη φοβηθείς μια δύσκολη συζήτηση που θα σε φέρει κοντά με τους αγαπημένους σου, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, κοιμήσου καλά, φρόντισε το σώμα σου και το μυαλό σου!

Δώσε και δέξου αγκαλιές, έλα πιο κοντά με την οικογένειά σου, πες πιο συχνά «σ’ αγαπώ», βρες το κουράγιο να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου και αντιμετώπισε με θάρρος τους μεγαλύτερους φόβους σου.

Αν τα κάνεις αυτά, του χρόνου θ’ αποχαιρετάς το 2019 νιώθοντας πλήρης, ευτυχισμένος και ευγνώμων για τη χρονιά που πέρασε!

Πολλές ευχές σ’ όλους σας απ’ όλη την ομάδα του iPop.gr, να έχετε υγεία, ευτυχία κι αρμονία με την οικογένεια και τους φίλους σας!