Καινούρια στοιχεία για την αυτοκτονία ηλικιωμένου στην Καλογρέζα

LIKE US ON FACEBOOK

Μετά τη δυστυχή είδηση για την αυτοκτονία 87χρονου, στην περιοχή της Καλογέζας, στις 20 Μαΐου, τα στοιχεία που μπορεί να οδήγησαν τον ηλικιωμένο στην πράξη αυτή ολοένα βγαίνουν στο φως.

Η υπόθεση για την αυτοκτονία στην Καλογρέζα, σε συνδυασμό με το σημείωμα που είχε αφήσει ο 87χρονος που έγραφε τους λόγους που απαγχονίστηκε, έδωσαν τροφή στις αρχές να ψάξει περαιτέρω την υπόθεση.

Το συμβάν στην Καλογρέζα, προφανώς και επρόκειτο για αυτοχειρία, ωστόσο η Ελληνική Αστυνομία, από την αρχή, ήταν διατεθειμένη να κάνεις εξωνυχιστικούς έλεγχους με σκοπό να βρει τους ηθικούς αυτουργούς του ατυχούς γεγονότος.

Βάσει των στοιχείων που βρέθηκαν, μετά την αυτοκτονία στην Καλογρέζα, ο 87χρονος κατηγορούσε ονομαστικά τα άτομα που το ώθησαν στο να κρεμαστεί. Για την ακρίβεια, στο σημείωμα που έγραψε πριν το μοιραίο, ο ηλικιωμένος γράφει τις κακουχίες που περνούσε, τονίζοντας στο τέλος πως τον έδιωχναν από το σπίτι.

Δείτε σε φωτογραφία το σημείωμα του 87χρονου:

αυτοκτονία στην Καλογρέζα

Την τελευταία πληροφορία, περί εξώδικου, επιβεβαίωσαν οι αρχές! Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του θανόντος  βρέθηκε ένα εξώδικο, από τις 29 Μαρτίου του 2019, που απαιτούσε από τον ηλικιωμένο να εγκαταλείψει το σπίτι στο οποίο κατοικούσε τα τελευταία 25 χρόνια.

Δείτε αναλυτικά το εξώδικο, που «πετούσε» από το σπίτι τον 87χρονο:

αυτοκτονία στην Καλογρέζα αυτοκτονία στην Καλογρέζα

Διαβάστε λεπτομέρειες για το δραματικό συμβάν στην Καλογρέζα:

Καλογρέζα: 87χρονος κρεμάστηκε απ’ το μπαλκόνι του διαμερίσματός του | Οι λόγοι που αυτοκτόνησε

Photos: ΘΕΜΑ.gr
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved