Ήταν νεκρό για δύο μέρες το νεογέννητο που βρέθηκε στα σκουπίδια

LIKE US ON FACEBOOK

Θρίλερ με την υπόθεση με το νεογέννητο που βρέθηκε στα σκουπίδια. Οι ιατροδικαστές αλλάζουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία και η υπόθεση παίρνει μια νέα τροπή.

Έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο το νεογέννητο που βρέθηκε στα σκουπίδια στο Αίγιο, είδηση που έγινε γνωστή χθες Πέμπτη. Μετά την διαπίστωση των ιατροδικαστών, αλλάζουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα ενώ η υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Πιο συγκεκριμένα, το βρέφος βρέθηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων στη συνοικία Νικολάου Πλαστήρα στο Αίγιο. Ωστόσο, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση το μωρό γεννήθηκε νεκρό και κατόπιν… βρέθηκε στα σκουπίδια, από την 33χρονη -όπως εικάζεται- μητέρα του.

Ειδικότερα, οι ιατροδικαστές έκαναν νεκροτομή στο νεογνό, διαπιστώνοντας ότι δεν είχε ολοκληρώσει τον κύκλο της κύησης και ήρθε νεκρό στον κόσμο στις 34 εβδομάδες, δηλαδή στους οκτώμισι μήνες. Παράλληλα, διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρό εδώ και δύο ημέρες αφού βρέθηκε στον κάδο.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές δεν υπάρχουν ίχνη κάκωσης, πράγμα που σημαίνει πως δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, παραμένουν και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα λύσουν τις τελευταίες απορίες για τις συνθήκες του θανάτου του άτυχου αγοριού.

Αναφορικά με τη γυναίκα που φέρεται να είναι η μητέρα του παιδιού, εκείνη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου φρουρούμενη. Η ίδια επιμένει πως το νεογέννητο που βρέθηκε στα σκουπίδια δεν είναι δικό της μωρό και ότι η ίδια απέβαλλε.

Όπως είπε, η ίδια απέβαλλε στην 34η εβδομάδα κύησης και δεν γνωρίζει τι απέγινε το έμβρυο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θεωρούν πως αυτή είναι η μητέρα του μωρού, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που θα ρίξουν “φως” στην υπόθεση.

Η 33χρονη γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η μητέρα της γυναίκας να έχει ρίξει το μωρό στον κάδο, καθώς η 33χρονη δεν ήταν σε θέση να το κάνει λόγω της κατάστασής της.

Η μητέρα της 33χρονης αρνείται τις κατηγορίες, ενώ μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος μητέρας και κόρης, όχι όμως για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη! Βρέθηκε νεκρό βρέφος πεταμένο στα σκουπίδια
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved