Θρίλερ για τους 66 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος που συνετρίβη στο Ιράν, καθώς σε νέα ανακοίνωση της η αεροπορική εταιρεία Aseman Airlines αναφέρει ότι δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει ακόμη το αεροσκάφος που συνετρίβη.

Αεροσκάφος της εταιρίας Aseman Airlines με 66 επιβάτες συνετρίβη το πρωί της Κυριακής σε ορεινή περιοχή του νοτιοδυτικού Ιράν, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου της εταιρίας.

Η ιρανική αεροπορική εταιρεία ανακάλεσε την ανακοίνωσή της όπου ανέφερε ότι είναι νεκροί και οι 66 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος, ενώ τόνισε ότι μέχρι στιγμής το αεροπλάνο δεν έχει εντοπιστεί.

«Δεν έχουμε ακόμη καμία πρόσβαση στο ακριβές σημείο της συντριβής και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε οριστικά τον θάνατο όλων των επιβατών» και των μελών του πληρώματος, ανέφερε ο Μοχαμάντ Ταμπαταμπαΐ, ο επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων της εταιρείας, σύμφωνα με το πρακτορείο Isna, ενώ πρόσθεσε:

Το αεροπλάνο μετέφερε 60 επιβάτες, 59 ενήλικες και ένα παιδί, καθώς και εξαμελές πλήρωμα

Νωρίτερα, ο ίδιος είχε δηλώσει στην κρατική τηλεόραση ότι: «Έπειτα από έρευνες στην περιοχή όπου συνετρίβη το αεροσκάφος ενημερωθήκαμε ότι όλοι όσοι επέβαιναν σε αυτό έχασαν τη ζωή τους».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών, Μοτζαμπά Χαλεντί, ελικόπτερο διάσωσης έφθασε στο σημείο της τραγωδίας, καθώς «λόγω της ορεινής μορφολογίας της περιοχής, δεν ήταν δυνατόν να σταλούν ασθενοφόρα».

Σημειώνεται ότι το αεροσκάφος πραγματοποιούσε πτήση από την Τεχεράνη με προορισμό την πόλη Γιασούζ (νοτιοδυτικό Ιράν), ενώ συνετρίβη στην περιοχή Σαμιρόμ, στα βουνά του Ζαγκρός.

Συλλυπητήρια ΥΠΕΞ για τα θύματα του αεροπορικού δυστυχήματος

Με ανάρτησή του στο Twitter εκφράζει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών τη βαθιά του λύπη για την αεροπορική τραγωδία στο Ιράν.

Το ΥΠΕΞ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και την αλληλεγγύη του στον Ιρανικό λαό και την κυβέρνησή του.

Διάβασε επίσης:

Αεροσκάφος με 66 επιβάτες συνετρίβη στο Ιράν | Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες