Η viral φωτογραφία αστυνομικού που βγάζει selfie την ώρα των επεισοδίων!

LIKE US ON FACEBOOK

Viral η φωτογραφία αστυνομικού που βγάζει selfie την ώρα των επεισοδίων στα Εξάρχεια, μετά την πορεία για την επέτειο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Κι ενώ τα Εξάρχεια φλέγονταν, είχαν μετατραπεί σε πεδίο μάχης ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και αστυνομικών δυνάμεων, δόθηκε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία που προκάλεσε αίσθηση. Η φωτογραφία αστυνομικού που βγάζει selfie την ώρα των επεισοδίων.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και προκάλεσε αίσθηση σε όλους.

Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία ένας άνδρας των ΜΑΤ, έχει βγάλει το κινητό του και τραβά μια selfie ενώ γύρω του υπάρχουν στάχτες και αποκαΐδια και το τοπίο μοιάζει βομβαρδισμένο.

Ο συγκεκριμένος άνδρας των ΜΑΤ θεώρησε λογικό (;), σκόπιμο (;), χρήσιμο (;), τη στιγμή των επεισοδίων να βγάλει με το κινητό του μια φωτογραφία των εαυτό του, ενώ γύρω του έχουν καεί τα πάντα. Την ώρα του καθήκοντος κι ενώ προσπαθούσαν να περιορίσουν τα επεισόδια και να τα θέσουν υπό έλεγχο, θέλησε να κάνει ένα Insta Story;

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς και τι συναισθήματα προκαλεί αυτή η φωτογραφία στον καθένα. Ας κάνει ο καθένας τις δικές του σκέψεις.

Εκτός από αυτή τη φωτογραφία που σε μερικούς μπορεί να προκαλεί και γέλια, κυκλοφόρησε ένα video που δείχνει την βία των αστυνομικών στους διαδηλωτές.

Στο video βλέπουμε ξεκάθαρα έναν αστυνομικό των ΜΑΤ να χτυπά με την ασπίδα του συλληφθέντα διαδηλωτή, ο οποίος, φοράει χειροπέδες.

Το video, το οποίο αναρτήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Twitter κατά την διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια μετά την πορεία για την επέτειο των 10 χρόνων από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, έχει κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

O Hibai Arbide Aza σημειώνει πως το video τραβήχτηκε στα επεισόδια της Πέμπτης στα Εξάρχεια.

Δες το video:

Video: Αστυνομικός χτυπά συλληφθέντα στο πρόσωπο με την ασπίδα του

Photo: AFP
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved