Σε video που δόθηκε στη δημοσιότητα αποτυπώνεται η τρελή πορεία της νταλίκας που παρέσυρε δύο Ι.Χ. στον Κηφισό, κοστίζοντας τη ζωή σε δύο ανθρώπους. Υπό την επήρεια αλκοόλ ήταν ο οδηγός. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μια γυναίκα τραυματίας απ’ το τροχαίο.

Στο video, το οποίο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται εμφανώς η πορεία της νταλίκας που παρέσυρε Ι.Χ. στον Κηφισό και συγκεκριμένα βλέπουμε ακριβώς τη στιγμή που το όχημα περνάει στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούεται με τα δύο αυτοκίνητα.

πορεία της νταλίκας που παρέσυρε Ι.Χ.

Το video ντοκουμέντο δημοσιεύτηκε απ’ τον Alpha, και δείχνει πώς η νταλίκα 20 λεπτά πριν τις 6 τα ξημερώματα στον Κηφισό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με δύο διερχόμενα αυτοκίνητα που κινούνταν στο σωστό ρεύμα προς Πειραιά.

Ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος είναι προς το παρόν δύο νεκροί και μια γυναίκα που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο «Αττικό Νοσοκομείο».

Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε ένα ζευγάρι και στο άλλο ένας νεαρός. Και για τα τρία θύματα έγινε επιχείρηση απεγκλωβισμού από άντρες της Πυροσβεστικής καθώς τα αυτοκίνητα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Το αλκοτέστ στον οδηγό της νταλίκας

Το πρώτο αλκοτέστ που έγινε από τους άντρες της Τροχαίας στον οδηγό της νταλίκας φαίνεται πως βγήκε θετικό.

Αυτό σημαίνει πως οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και πιθανόν έχασε τις αισθήσεις του κατά την οδήγηση.

Από τον οδηγό που προκάλεσε το δυστύχημα λήφθηκε και δείγμα αίματος για να γίνει λεπτομερέστερη μέτρηση του αλκοόλ στο αίμα του.

Αναμένουμε την κατάθεσή του στην Τροχαία.

Διαβάστε ακόμα:

Αιματηρό τροχαίο στον Κηφισό ανάμεσα σε νταλίκα και δύο Ι.Χ.

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας