Η συγκινητική ανάρτηση της Κυριακοπούλου μετά το μετάλλιο για την κόρη της (Photo)

LIKE US ON FACEBOOK

Κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ το βράδυ της Πέμπτης, σφραγίζοντας τον διπλό ελληνικό θρίαμβο την τρίτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου ανδρών- γυναικών. Η αθλήτρια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram της δείχνοντάς μας ξεκάθαρα, μ’ έναν απλό και γλυκό τρόπο, σε ποιον αφιερώνει το μετάλλιό της!

Η συγκινητική ανάρτηση της Κυριακοπούλου μετά το μετάλλιο αφορά την κόρη της, η οποία ήρθε στον κόσμο το 2017 και της άλλαξε τη ζωή!

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ήρθε δεύτερη στο επί κοντώ την τρίτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου ανδρών-γυναικών στο Βερολίνο και φυσικά ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί αυτή τη χαρά της μ’ όλους και ειδικά με την οικογένειά της!

Λίγη ώρα μετά τον διπλό ελληνικό θρίαμβο, με το χρυσό να πηγαίνει στην Κατερίνα Στεφανίδη και το ασημένιο στην ίδια, η Κυριακοπούλου  απευθύνθηκε στην κόρη της με μια πολύ απλή αλλά παράλληλα συγκινητική ανάρτηση: «Λένια η μαμά πήρα ΜΕΤΑΛΛΙΟ!!».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να φτιάξει και το δικό της hashtag #Lenia_mommy_is_on_the_podium!

Η Νικόλ Κυριακοπούλου έγινε μητέρα το 2017 γι’ αυτό και πέρσι απείχε από τους αγώνες. Η αθλήτρια επέστρεψε στον στίβο και το μετάλλιο δείχνει ότι βρίσκεται σε μια άριστη φάση τόσο αγωνιστικά όσο και στη ζωή της!

Διαβάστε ακόμα:

Διπλή ελληνική διάκριση: Χρυσό η Στεφανίδη, αργυρό η Κυριακοπούλου (Videos)

Photo: Dylan Martinez/Reuters
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved