Η πρώτη φορολοταρία του 2020 έγινε κι αφορά τις συναλλαγές που εκκαθαρίστηκαν τον Δεκέμβριο του 2019. Μήπως είστε ανάμεσα στους 1.000 τυχερούς που κέρδισαν από 1.000 ευρώ;

Τα χρηματικά έπαθλα της φορολοταρίας είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου

Πώς θα δείτε εάν κερδίσατε στην πρώτη φορολοταρία του 2020;

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον προηγούμενο μήνα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Μετά την είσοδό σε αυτήν, θα πρέπει να πατήσετε στην ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις», και μετά, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXISnet, να μπείτε στην ειδική εφαρμογή, που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε τους τυχερούς λαχνούς.

Ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο Taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς γίνονται οι κληρώσεις για τη φορολοταρία και γιατί δεν έχεις κερδίσει ακόμα!