Η πιο καθοριστική δοκιμασία του MasterChef | Τα πιάτα… κοσμήματα!

LIKE US ON FACEBOOK

Αφού ολοκληρώθηκε η πρώτη δοκιμασία στην κουζίνα του MasterChef στο πλαίσιο του τελικού, ο Τιμολέων βρέθηκε να προηγείται με έναν πόντο διαφορά απ’ τον Χρήστο (40-39). Η τελευταία και πιο καθοριστική δοκιμασία ήταν πολύ απαιτητική.

Το τελευταίο πιάτο του τελικού κρίνουν οι κορυφαίοι σεφ του Funky Gourmet, Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος, οι οποίοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη βαθμολογία των παικτών για τα πιάτα του τελικού. Η πιο καθοριστική δοκιμασία του MasterChef περιέλαβανε τρία πιάτα… κοσμήματα!

Η ανακοίνωση του νικητή του MasterChef θα γίνει αργότερα σε ζωντανή μετάδοση. Ποιος από τους δύο θα καταφέρει να βρεθεί αγκαλιά με τον τίτλο του Έλληνα MasterChef και να κάνει δικό του το έπαθλο των 50.000 ευρώ;

Το μενού γευσιγνωσίας που έπρεπε ν’ αντιγράψουν πιστά σε εμφάνιση και γεύση οι Τιμολέων και Χρήστος:

BEETROSE – Funky Gourmet #MasterChefGR Star Channel #StarChannelTv Δες ολόκληρη τη συνταγή εδώ: http://bit.ly/2JX1OVO

Gepostet von MasterChef GR am Montag, 7. Mai 2018

 

Το πρώτο πιάτο με όνομα “Beetrose” περιελάμβανε σκορδαλιά, “χώμα” από ψωμί με μελάνι σουπιάς, πέταλα παντζαριού και σταμναγκάθι.

Αυγό – Funky Gourmet #MasterChefGR Star Channel #StarChannelTv Δες ολόκληρη τη συνταγή εδώ: http://bit.ly/2rotuvU

Gepostet von MasterChef GR am Montag, 7. Mai 2018

 

Το επόμενο πιάτο του τελικού του MasterChef ήταν ένα αυγό, το οποίο έκρυβε… εκπλήξεις! Ενώ εξωτερικά φαινόταν ότι ήταν ένα απλό αυγό, αυτό έκρυβε μέσα του sorbet καρύδας, “κρόκο” μάνγκο και βούτυρο κακάο ενώ συνοδευόταν από ένα cake βανίλιας.

Μπακλαβάς Βραχιόλι – Funky Gourmet #MasterChefGR Star Channel #StarChannelTv Δες ολόκληρη τη συνταγή εδώ: http://bit.ly/2KFmIdn

Gepostet von MasterChef GR am Montag, 7. Mai 2018

 

Το τελευταίο πιάτο ήταν πραγματικά ένα κόσμημα, το οποίο φορούσε η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη σαν βραχιόλι. Η ίδια λίγα λεπτά αργότερα το έβγαλε απ’ το χέρι της κι άρχισε να το τρώει! Τελικά, οι παίκτες έμαθαν πως ήταν ένας μπακλαβάς βραχιόλι με πέτσα από γάλα.

Η βαθμολογία της δοκιμασίας του Λονδίνου:

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας δοκιμασίας, οι κριτές ανακοίνωσαν στους παίκτες τη βαθμολογία τους απ’ το Λονδίνο:

Τιμολέων: 5/10

Χρήστης:  7/10

Διαβάστε επίσης:

Τελικός MasterChef: Η πρώτη δοκιμασία και οι εντυπώσεις απ’ τα πιάτα
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved