Οι παίκτες του MasterChef θα αναμετρηθούν με τη γιαγιά τους! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Το MasterChef είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές…Στο επεισόδιο της Τρίτης οι 10 παίκτες του διαγωνισμού θα αναμετρηθούν με…τη γιαγιά τους!

Το Mystery Box για ακόμη μια φορά εκπλήσσει τους ανυποψίαστους διαγωνιζόμενους οι οποίοι πλέον περιμένουν τα πάντα. Ή σχεδόν τα πάντα…Οι παίκτες του MasterChef θα αναμετρηθούν με τη γιαγιά τους και όπως όλα δείχνουν θα τα βρουν δύσκολα…

Εντάξει η γιαγιά του κάθε παίκτη δεν θα παρουσιαστεί στο πλατό (αν και κάτι τέτοιο θα ήταν ενδιαφέρον, σκεφτείτε το εκεί στο MasterChef) αλλά οι παίκτες στο MasterChef  καλούνται να ετοιμάσουν πιάτα υψηλού επιπέδου ακριβώς όπως θα έκανε η γιαγιά τους. Και τι κάνει το πιάτο της γιαγιάς το πιο νόστιμο του κόσμου; Η αγάπη και το μεράκι της γι’ αυτό.

Στο σημερινό επεισόδιο, λοιπόν, οι παίκτες του MasterChef θα αναμετρηθούν με τη γιαγιά τους, με την έννοια ότι θα αφήσουν τη τεχνολογία πίσω, όπως ακούμε να λέει ο κ. Κουτσόπουλος στο trailer.

«Πάμε να αναμετρηθούμε με τη γιαγιά σήμερα. Αφήνουμε τη τεχνολογία πίσω» αποκαλύπτει ο κριτής στους 10 παίκτες και το μυστήριο καθώς και ο τρόμος στα μάτια τους είναι ολοφάνερος. Ποιος θα τα καταφέρει καλύτερα και ποιος θα βγει νικητής απ’ αυτήν τη δοκιμασία; Για να δούμε…

Να υπενθυμίσουμε πάντως, πως κατά τη χθεσινή δοκιμασία κανείς δεν αποχώρησε καθώς Γωγώ και Γιώργος έφτιαξαν δύο πανομοιότυπα πιάτα μ’ αυτό που τους είχε δείξει ο σεφ και ήρθαν ισοπαλία. Και οι δύο παίκτες συγκέντρωσαν 26 βαθμούς κι επέστρεψαν στο σπίτι χωρίς να χρειαστεί ν’ αποχαιρετήσει ο ένας τον άλλον!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved