Η Όλγα Τρέμη επιστρέφει στην τηλεόραση | Σε ποιο κανάλι;

LIKE US ON FACEBOOK

H Όλγα Τρέμη στην ΕΡΤ! Κάθε πότε θα την βλέπουμε, ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της και πώς θα λέγεται η εκπομπή;

Μέσα απ’ τη συχνότητα της ΕΡΤ θα βλέπουμε και πάλι την Όλγα Τρέμη στην τηλεόραση, με τη δημόσια τηλεόραση να ανακοινώνει τη νέα ενημερωτική εκπομπή.

Στο πλευρό της δημοσιογράφου θα βρίσκονται ο Αντώνης Δελλατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης, οι οποίοι θα παρουσιάζουν και θα αναλύουν τα γεγονότα.

Το στοίχημα της εκπομπής, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, είναι η αμερόληπτη παρουσίαση των κρίσιμων γεγονότων, με βασική αρχή να ακούγονται όλες οι θέσεις και να δίνεται χώρος στις αντιθέσεις, αλλά και στις συνθέσεις.

Η ανακοίνωσή για την Όλγα Τρέμη στην ΕΡΤ:

«Από τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου η Όλγα Τρέμη έρχεται στην ΕΡΤ1 με τη νέα ενημερωτική εκπομπή «10».

Κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 10, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, η εκπομπή θα επιχειρεί μια διαφορετική, ουσιαστική και πολύπλευρη προσέγγιση της επικαιρότητας, με το κύρος, την πολυφωνία, την αξιοπιστία και την αμεροληψία που αρμόζουν στη δημόσια τηλεόραση.

Η  Όλγα Τρέμη θα υποδέχεται καθημερινά στο στούντιο προσκεκλημένους από όλους τους χώρους της δημόσιας σκηνής – πολιτικούς, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς, αναλυτές και γνωστά πρόσωπα της κοινωνίας των πολιτών.

Μαζί της, ο Αντώνης Δελλατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης θα παρουσιάζουν, θα αναλύουν και θα σχολιάζουν τα γεγονότα, με στόχο την ανάδειξη όλων των πτυχών τους και των προεκτάσεών τους.

Πίσω, αλλά και μπροστά από τις κάμερες, θα βρίσκεται μια έμπειρη επιτελική ομάδα: Το πολιτικό ρεπορτάζ θα μεταφέρει η Κατερίνα Γαλανού, στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα είναι η Νικόλ Λειβαδάρη, τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Ανδρεαδέλη, ενώ τη δυναμική δημοσιογραφική ομάδα του «10» θα συμπληρώνουν οι Κατερίνα Πλατή, Στέλιος Σαρέσκος και Εβελίνα Μπουλούτσου.

Το στοίχημα της εκπομπής είναι η αμερόληπτη παρουσίαση των κρίσιμων γεγονότων, με βασική αρχή να ακούγονται όλες οι θέσεις και να δίνεται χώρος στις αντιθέσεις, αλλά και στις συνθέσεις».
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved