Η Νίκη Λειβαδάρη ήταν για ποτό με φίλο της, ένιωσε πόνο κι «έφυγε» ξαφνικά

LIKE US ON FACEBOOK

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό -κι όχι μόνο- χώρο ο ξαφνικός θάνατος της 33χρονης ηθοποιού, Νίκης Λειβαδάρη. Η ίδια δεν είχε παραπονεθεί ποτέ για κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε υπήρχε κάποια ένδειξη που να υποδηλώνει κάτι τέτοιο.

Πώς προήλθε ο ξαφνικός θάνατος της Νίκης Λειβαδάρη; Η 33χρονη πέθανε από έμφραγμα του μυοκαρδίου στα 33 της χρόνια. Σήμερα, Τρίτη, οικογένεια και φίλοι της λένε το τελευταίο αντίο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Συνάδελφος και φίλος της ηθοποιού, ο Φώτης Σπύρου, τόνισε πως η ίδια δεν είχε αναφέρει ποτέ κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε είχε παραπονεθεί για κάτι.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» αναφέροντας πως η νεαρή συνάδελφός του «έφυγε» μετά από ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε το βράδυ του Σαββάτου κάτα τη διάρκεια της εξόδου της για ποτό μετά το τέλος της παράστασης «Stamboul Train» στην οποία συμμετείχε.

Όπως έμαθα, το βράδυ του Σαββάτου πήγε για ποτό με τον φίλο της. Ένιωσε αδιαθεσία και πόνους. Ο φίλος της την πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς ξεψύχησε

Ο Φώτης Σπύρου αναφέρθηκε επίσης στο ότι είχε ανταλλάξει μηνύματα με την Νίκη Λειβαδάρη το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να συναντηθούν την Κυριακή. «Το Σάββατο το βράδυ στις 10:55 μου έστειλε μήνυμα ότι «αύριο Κυριακή θα περάσω από την πρόβα να σε δω». Την επομένη την περίμενα αλλά δεν ήρθε. Τελείωσε η πρόβα και πήρα μια φίλη της. Μου είπε «έφυγε»… Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Λίγα λόγια για τη Νίκη Λειβαδάρη

Η Νίκη Λειβαδάρη ήταν απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτη της Ανώτερης Δραματικής Σχολής ΙΑΣΜΟΣ του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές:

  • 2009 «Μίλα μου Βρώμικα» Mega, σκην. Β. Κεχαγιάς- Μ. Κοντοβά, υπάλληλος υγειονομικού, 2 επεισόδια.
  • 2008 «Αληθινοί έρωτες» Alpha, σκην. Παναγιώτης Φαφούτης, (Ιουλία), α’ ρόλος.
  • 2008 «Αληθινοί Έρωτες» Συμμετοχή στο σίριαλ του Alpha, σε σκηνοθεσία Νίκου Κρητικού, (φοιτήτρια).

Διαβάστε ακόμα:

Έφυγε απ’ τη ζωή η ηθοποιός Νίκη Λειβαδάρη

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved