Η νέα κατάθεση της Καρύδα μετά την κηδεία του Μακρή

LIKE US ON FACEBOOK

Νέα κατάθεση της Καρύδα μετά την κηδεία του Μακρή έγινε στις αστυνομικές αρχές. Παράλληλα, κατέθεσε και ο πατέρας του θύματος.

Τι ειπώθηκε στη νέα κατάθεση της Καρύδα μετά την κηδεία του Μακρή; Η γυναίκα δήλωσε πως δεν γνώριζε το παρελθόν του συζύγου τους, ενώ ήταν ακόμη σοκαρισμένη, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει αυτό που έχει συμβεί.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η Βικτώρια δήλωσε στους αστυνομικούς: «Αγνοώ το παρελθόν του συζύγου μου στην Αυστραλία…» και τόνισε ότι γνωρίζει ελάχιστα πράγματα για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Είναι η δεύτερη φορά κατά την οποία η Βικτώρια Καρύδα δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς, με την ΕΛ.ΑΣ. να προσπαθεί να διερευνήσει αν τον απειλούσαν για κάτι συγκεκριμένο. Κατά την πρώτη κατάθεση της, η σύζυγος του Γιάννη Μακρή είχε δηλώσει πως ο σύζυγός της δεν φοβόταν για κάτι και δεν δεχόταν απειλές. Ή τουλάχιστον δεν τους είχε πει τίποτα ότι μπορεί και να δεχόταν απειλές.

Από την άλλη πλευρά ο πατέρας του θύματος δεν έδωσε πολλές πληροφορίες για τη ζωή του γιου του στην Αυστραλία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διευκολύνει τις Αρχές.

Να σημειωθεί πως απαντήσεις αναμένεται να δοθούν μέσα από το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και στο οποίο φαίνεται ο δράστης να πυροβολεί από κοντινή απόσταση τον επιχειρηματία  από την πλευρά του συνοδηγού.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κάνουν λόγο για έναν έμπειρο εκτελεστή, καθώς κάθε κίνησή του πραγματοποιήθηκε με μεγάλη ακρίβεια, έναν πληρωμένο δολοφόνο ο οποίος πιθανότατα φορούσε μάσκα σιλικόνης. Επίσης, ο δράστης μάλλον ήρθε από το εξωτερικό και διέφυγε για τον εξωτερικό ώστε να χαθούν τα ίχνη του.

Διαβάστε επίσης:

Video- ντοκουμέντο: Καρέ- καρέ η δολοφονία του Μακρή στη Βούλα

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved