Όταν η Μάγκυ Ταμπακάκη είχε βρεθεί σε δίλημμα για το τι να κάνει με το MasterChef λόγω ενός προβλήματος υγείας που προέκυψε στο παιδί της, πολλοί ήταν εκείνοι που την είχαν κατηγορήσει για το ότι μπαίνει σε δίλημμα και δεν αποχωρεί κατευθείαν. Η ίδια αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς απ’ τον διαγωνισμό μαγειρικής για να είναι δίπλα στον γιο της, όμως, επέστρεψε με τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσε το MasterChef σε παίκτες που είχαν αποχωρήσει.

Τότε, η Μάγκυ είχε δεχθεί νέο γύρο κριτικής από πολλούς συμπαίκτες της κατά την επιστροφή της στο MasterChef, ωστόσο, τελικά κατάφερε να φθάσει πολύ ψηλά. Τώρα, για πρώτη φορά μιλάει η Μάγκυ για το πρόβλημα υγείας του γιου της κι αποκαλύπτει τις σκέψεις της τότε.

Μιλώντας στο περιοδικό DownTown και τη Νάνσυ Φαφούτη, η Μάγκυ αποκάλυψε πως ο 3χρονος γιος της υποφέρει από ασθματική βρογχίτιδα.

Η ίδια μίλησε και για την επιστροφή της στο MasterChef αλλά και την αντίδραση των συμπαικτών της:

Όταν επέστρεψα είδα στα πρόσωπα των συμπαικτών μου ζωγραφισμένη την απογοήτευση. Κάποιοι παίκτες με αποκάλεσαν ανήθικη αλλά δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό. Όσον αφορά στο περιστατικό, το παιδί μου υποφέρει από ασθματική βρογχίτιδα και ο άντρας μου έπρεπε να το διαχειριστεί μόνος του. Οπότε το παιδί μπήκε ένα βράδυ στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει σωστά αλλά πήρε αγωγή και του πέρασε. Όταν η παραγωγή μού πρότεινε να ξαναμπώ στο παιχνίδι ο άντρας μου, μού είπε ότι είναι έτοιμος να αναλάβει οποιαδήποτε δυσκολία

Αναφερόμενη στη λέξη «δίλημμα» που χρησιμοποίησε, η Μάγκυ παραδέχθηκε για ακόμα μια φορά πως ήταν λάθος η χρήση της από μεριάς της.

«Εκείνη τη νύχτα είχα ήδη ετοιμάσει τη βαλίτσα μου, άρα ήταν μία ήδη ειλημμένη απόφαση. Ανάθεμα την ώρα που χρησιμοποίησα τη λέξη «δίλημμα». Δεν υπήρχε δίλημμα για μένα. Η απόφαση είχε παρθεί. Έκανα λάθος σαν βλάκας. Δεν φαντάστηκα ότι θα ακουγόταν άσχημα, που όντως ακούστηκε. Δεν θα ξεχάσω ένα σχόλιο που διάβασα στο Instagram κάτω από φωτογραφία του παιδιού μου το οποίο με πλήγωσε πολύ: “Ντροπή σου που στέλνεις το παιδί σου σε παιδοψυχολόγους προκειμένου να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερη η στείρωση παρά να κάνεις παιδιά”».

Σ’ αυτό το σημείο, η Μάγκυ ήθελε να ξεκαθαρίσει πως δεν πήγε το παιδί της σε παιδοψυχολόγο ενώ συμπλήρωσε πως θα ήθελε το παιδί της να μεγαλώσει μαθαίνοντας ότι πρέπει πάντα να κυνηγάει τα όνειρά του ανεξαρτήτως της κάθε αντιξοότητας, «παρά να μεγαλώσει με μία μάνα που πάνω στα νεύρα της θα έλεγε “θυσίασα τη ζωή μου για σένα”».

Διαβάστε ακόμα:

Η Μάγκυ Ταμπακάκη μιλά για την αρρώστια του άντρα της και συγκινεί