Τα προβλήματα σε Facebook, Instagram και WhatsApp αναστάτωσαν τους χρήστες ανά τον κόσμο αφού διήρκεσαν αρκετές ώρες, με ορισμένους να μην μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους κι άλλους απλά να μην μπορούν να κάνουν ένα Story! Η ανακοίνωση του Facebook.

Πολλά ήταν τα προβλήματα σε Facebook, Instagram και WhatsApp και για πολλές ώρες! Ορισμένοι μπορούσαν απλά να σκρολάρουν αλλά δεν μπορούσαν να δουν φωτογραφίες, άλλοι δεν μπορούσαν ν’ ανεβάσουν post ή stories και όπως ήταν επόμενο επικράτησε ένας πανικός! Πλέον, η ζημιά αποκαταστάθηκε όπως ανακοίνωσε επίσημα το Facebook.

Όπως ανακοίνωσε η πλατφόρμα κατά τη διάρκεια εργασιών ρουτίνας για συντήρηση του δικτύου του προκλήθηκε ένα τεχνικό πρόβλημα που έκανε δύσκολη τη ζωή πολλών χρηστών σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, δεν έγινε κανένα σχόλιο για το κατά πόσο θα αποζημιώσει τις επιχειρήσεις που διαφημίζονται σε αυτό σε καθημερινή βάση.

«Νωρίτερα σήμερα, ορισμένοι άνθρωποι και επιχειρήσεις αντιμετώπισαν προβλήματα με τη μεταφόρτωση ή την αποστολή εικόνων, video και άλλων αρχείων στις εφαρμογές και τις πλατφόρμες μας. Το θέμα έχει επιλυθεί από τότε και θα είμαστε πίσω στο 100% για όλους. Λυπούμε για τυχόν ταλαιπωρία», αναφέρει το tweet.

Νωρίτερα κι αφού το θέμα είχε ήδη λάβει μεγάλες διαστάσεις, το Facebook έγραψε πως «γνωρίζουμε ότι κάποιοι χρήστες δυσκολεύονται να φορτώσουν ή να στείλουν εικόνες, video και άλλα αρχεία στις εφαρμογές μας. Λυπούμαστε για το πρόβλημα και προσπαθούμε να επαναφέρουμε τα πράγματα στο συντομότερο δυνατόν».

Φυσικά, μόλις “έπεσαν” τα αγαπημένα μας social media όλοι απευθυνθήκαμε στο Twitter για να μοιραστούμε τον πόνο μας και να ξυπνήσουμε τον Μαρκ.