Ακόμα μια έκπληξη στο Revival: Believe in Yourself! Στο market, μια ελληνική εταιρεία με αθλητικά ρούχα θα έχει μια ξεχωριστή θέση!

Ο λόγος για την ελληνική εταιρεία Sumezu Sportswear, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του εξειδικευμένου αθλητικού ρούχου από το 2014 κατακτώντας την προτίμηση του επαγγελματία και του ερασιτέχνη αθλητή, οι οποίοι δεν διαπραγματεύονται την άριστη ποιότητα και ισχυρή αντοχή στην ένδυση που προορίζεται για την προπόνησή τους.

Sumezu Sportswear

«Με προτεραιότητά μας να μην ασχολείται ο αθλητής με το ρούχο που φοράει, αλλά να συγκεντρώνεται πλήρως στο πρόγραμμά του, καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις προδιαγραφές εκείνες που το ρούχο θα λειτουργεί καταλυτικά στην έκβαση του στόχου λειτουργικά και αισθητικά», αναφέρει η Sumezu Sportswear και συνεχίζει:

Η μελέτη μας στην εφαρμογή και στην ελεύθερη κίνηση περνά μέσα από πολλαπλά στάδια ελέγχου, προκειμένου κάθε ρούχο της Sumezu Sportswear να προσφέρει την αίσθηση ασφάλειας και δυναμικής

Sumezu Sportswear

Η πρότυπη βιοτεχνία που διατηρεί η Sumezu Sportswear σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, καλύπτει τις ανάγκες ένδυσης για σκληρά αθλήματα έντασης ειδικών ικανοτήτων, θαλάσσιων σπορ, γυμναστηριακού και casual ντυσίματος.

Sumezu Sportswear

Επιλέγοντας την ελληνική εταιρεία Sumezu Sportswear εξασφαλίζετε καινοτομία σχεδίου, προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις του αθλήματος που εκπροσωπείτε, μιας και η ομάδα μας συνεργάζεται με κορυφαίους εκπαιδευτές των αθλημάτων που ντύνουμε, προκειμένου να γνωρίζουμε και τη λεπτομέρεια της ανάγκης που επιβάλλεται να καλύψουμε σε εσάς.

Περισσότερες πληροφορίες για το Revival εδώ: www.facebook.com/events/ . Παράλληλα, μπορείς να βρεις ό,τι ψάχνεις και στο επίσημο site, w4w.gr, και να κλείσεις το εισιτήριό σου από τώρα μέσω του viva.

Δες ακόμα:

Revival: Πίστεψε ότι βρίσκεσαι εδώ για κάποιο λόγο