Προθεσμία για ν’ απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο δεύτερος κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου στις πρώτες του δηλώσεις είπε πως δεν είχαν σκοπό να κάνουν κακό στον 33χρονο, αλλά απλώς να τον εμποδίσουν.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο 55χρονος καταστηματάρχης είπε:

Η συμμετοχή μου στην συγκεκριμένη ενέργεια αφορούσε στο να εμποδίσω τον δράστη, ο οποίος έβγαινε με σοκ επιθετικότητας κρατώντας στα χέρια του μαχαίρι, να κάνει ζημιά στον οποιοδήποτε άνθρωπο βρισκόταν απ’ έξω

Στη συνέχεια, ο 55χρονος υποστήριξε πως προσπάθησαν να καθυστερήσουν τον Ζακ Κωστόπουλο για να μην βγει έξω απ’ το κοσμηματοπωλείο:

Το μοναδικό πράγμα που κάναμε εμείς μαζί με τον κοσμηματοπώλη, ήταν να προσπαθήσουμε να τον καθυστερήσουμε να μην βγει και γίνει κανένα κακό, μέχρι να έρθει η αστυνομία. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση για να του κάνουμε κάποια ζημιά ή να τον σκοτώσουμε. Όταν τον αφόπλισα και του πήρα το μαχαίρι θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα αν ήθελα. Δεν ήθελα κάτι τέτοιο

Σημειώνεται πως ο ίδιος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επανέλαβε πως «προσπάθησα να τον περιορίσω γιατί ήταν σε κατάσταση αμόκ».

Την Παρασκευή ο δεύτερος κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει την ερχόμενη Παρασκευή.

Αύριο, Τετάρτη, απολογείται στις ανακριτικές αρχές ο 73χρονος ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου για δύο κατηγορίες, εκ των οποίων η μια είναι αυτή της θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

Διαβάστε ακόμα:

Προθεσμία για ν’ απολογηθεί πήρε ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας

Photo: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ