Η δύναμη κρύβεται μέσα σου. Και η Σάρα Τόμας είναι η απόδειξη

LIKE US ON FACEBOOK

Εμείς εδώ στο iPop.gr πιστεύουμε ότι ο κάθε άνθρωπος έχει μέσα του μια τεράστια δύναμη. Αν βρεις αυτή τη δύναμη και πιστέψεις σ’ αυτήν, μπορείς να καταφέρεις απίστευτα πράγματα. Πάνω σ’ αυτή την εσωτερική δύναμη και ισορροπία βασίζεται μάλιστα και το Revival. Αν δεν έχεις βρει ακόμα αυτή τη δύναμη που κρύβεις, το παράδειγμα της Σάρα Τόμας ίσως σε βοηθήσει να δεις τη ζωή λίγο αλλιώς.

Η 37χρονη Αμερικανίδα επέζησε από καρκίνο του μαστού και σήμερα είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που κατάφερε να διασχίσει τη Μάγχη κολυμπώντας τέσσερις φορές χωρίς να σταματήσει. Αυτό το κατάφερε μέσα σε 54 ώρες.

Όταν η Σάρα Τόμας έφτασε το πρωί της Τρίτης κοντά στο Ντόβερ, στη νότια Αγγλία, καταχειροκροτήθηκε απ’ τους ανθρώπους που την υποδέχθηκαν. Σε video που δημοσιεύτηκε στο Facebook ακούγεται να λέει πως αισθάνεται λίγο άρρωστη.

Sarah swam 130 miles in just 54 hours

A year ago Sarah Thomas was being treated for Breast Cancer. Now, she has just become the first woman to swim the channel FOUR TIMES without stopping! 🏊‍♀

Gepostet von BBC Radio 2 am Dienstag, 17. September 2019

Η κολυμβήτρια ανοιχτής θαλάσσης πέτυχε τον στόχο της, ακριβώς έναν χρόνο μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της για τον καρκίνο του μαστού. Έτσι, αφιέρωσε το κατόρθωμά της σ’ όλους τους ανθρώπους που έχουν επιζήσει απ’ τον καρκίνο.

Ο καρκίνος σου προκαλεί έναν φόβο που δεν φεύγει ποτέ. Στόχος μου ήταν να διασχίσω τέσσερις φορές την Μάγχη κι αυτό με βοήθησε να συνεχίσω την μάχη μου της κατά της νόσου. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να έχω έναν στόχο και όνειρα πέρα από τον καρκίνο

Σημειώνεται πως πριν καταρρίψει αυτό το σημαντικό ρεκόρ η Τόμας, τέσσερις άνθρωποι στο παρελθόν είχαν καταφέρει να διασχίσουν τη Μάγχη κολυμπώντας τρεις φορές συνεχόμενα.

Για να μπορέσει να επιτύχει τον στόχο της, η Σάρα Τόμας κατά το εγχείρημά της κατανάλωνε μόνον υγρά, ενώ μια ομάδα υποστήριξης την ακολουθούσε με σκάφος και της πετούσε ανά διαστήματα ένα μπουκάλι που περιείχε ένα μείγμα υδατανθράκων, ηλεκτρολυτών και λίγη καφεΐνη, με λίγο χυμό μήλου.

“Αυτό έτρωγα σε όλη τη διαδρομή”, είπε η ίδια, ενώ μόλις έφτασε προσπάθησε να πιει σαμπάνια, αλλά δεν μπορούσε να την καταπιεί.

Μιλώντας στο BBC, είπε ότι αισθάνεται εξαντλημένη και μουδιασμένη και ότι το αλάτι της θάλασσας της είχε ξεράνει τον λαιμό. Παράλληλα, ανέφερε ότι την είχε τσιμπήσει μέδουσα στο πρόσωπο.

Ελπίζω να κοιμηθώ για την υπόλοιπη μέρα. Είμαι αρκετά εξαντλημένη και κουρασμένη τώρα, αυτό είναι βέβαιο

Εμείς θα της πούμε ένα τεράστιο μπράβο και θα κρατήσουμε την απίστευτη θέλησή της που της έδωσε τη δύναμη να κάνει πραγματικότητα αυτό που είχε ονειρευτεί!

Διάβασε ακόμα:

Κολυμπώντας 101 χλμ στο Αιγαίο non-stop

Photo: AP
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved