Η διαφορετική συνέντευξη του Μητσοτάκη στον Αρναούτογλου (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Το βράδυ της Τρίτης, ο Μητσοτάκης στον Αρναούτογλου έδωσε μια διαφορετική συνέντευξη απ’ αυτές που μας έχει συνηθίσει… Μίλησε για τη μουσική, για τα τατουάζ, την οικογένειά του, ενώ έπαιξε και… μπάσκετ!

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” και εμφανίστηκε στο στούντιο ενώ η μπάντα έπαιζε το “Sweet Child O Mine” των Guns N’ Roses.

Λίγο νωρίτερα, είχε πέσει στα χέρια των Φάνη Λαμπρόπουλου, Νίκου Ράπτη και Θανάση Πασσά, οι οποίοι έκριναν… τις γνώσεις του και τον έβαλαν να παίξει μπάσκετ! Δοκίμασε τρία σουτ -έβαλε δύο καλάθια- και μετά πήγε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε για όλα και έπαιξε το παιχνίδι με την αναγνώριση προσώπων, όπου τους άφησε όλους μ’ ανοιχτό το στόμα αφού αναγνώρισε τον Sin Boy!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως στο κινητό του όταν τον παίρνουν έχει το Paradise city των Guns N’ Roses, ενώ μίλησε για την αδυναμία στο συγκρότημα, παραδεχόμενος με πίκρα ότι δεν κατάφερε να πάει ποτέ σε συναυλία τους.

Σχετικά με τα τατουάζ, είπε πως αν έκανε σήμερα θα έκανε τα παιδιά του, ενώ αναφέρθηκε στην “διαπραγμάτευση” με το γιο του και για το αν θα κάνει και πού τατουάζ:

 • Γ. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Συμφωνώ. Προσέχω το βραχιολάκι σας τώρα, που είναι πάρα πολύ ωραίο, το μπλε το βραχιολάκι αυτό, μπορώ να ρωτήσω την ιστορία του; Καινούριο μου φαίνεται.
 • Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Αυτό ναι… Την Κυριακή ήμουν στα Χανιά, είχα μια περιοδεία στην Κρήτη, ήμουν στο Ηράκλειο όλη μέρα, και όταν βρίσκομαι στα Χανιά προσπαθώ νωρίς το πρωί να πηγαίνω να κολυμπάω στο Μαράθι. Εκεί, λοιπόν, ένας φίλος μου ο οποίος είναι εκεί πολλά χρόνια και φτιάχνει ωραία βραχιολάκια, έχει πολλά τατουάζ, τον είδα και με γενειάδα φέτος και μου λέει έλα να σου βάλω ένα για καλή τύχη και είπα να το βάλω.
 • Γ. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Τατουάζ έχετε εσείς;
 • Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Τατουάζ δεν έχω, όχι.
 • Γ. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Δεν κάνατε ποτέ;
 • Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Δεν έκανα.
 • Γ. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Σκεφτήκατε ποτέ να κάνετε;
 • Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Το σκέφτηκα, βέβαια το σκέφτηκα να κάνω, σε άλλες όμως εποχές, πριν γίνουν της μόδας. Είμαι τώρα σε διαπραγμάτευση με τον γιο μου αν πρέπει ή δεν πρέπει να κάνει.
 • Γ. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Σας έχει ήδη πιάσει…; Πόσο χρονών είναι ο γιος;
 • Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Του λέω κάνε ό,τι θέλεις. 21 θα γίνει. Για τα τατουάζ πιστεύω ότι, βλέπω πολλά νέα παιδιά που έχουν πολλά τατουάζ και σίγουρα είναι μια μόδα. Αυτό που του είπα απλά, είναι σκέψου καλά τι θα κάνεις, πού θα το κάνεις, και σκέψου τον εαυτό σου σε 30 χρόνια, επειδή δεν βγαίνει το τατουάζ, αν θα θέλεις να το έχεις ή αν θα θέλεις να φαίνεται.
 • Γ. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Αντιλαμβάνομαι, γιατί είναι τώρα δύσκολη η θέση σας, αλλά θα σας βγάλω εγώ από τη δύσκολη θέση, γιατί το εννοώ. Εκπροσωπείτε τώρα ένα κόμμα που σας ψηφίζουν πολλά νέα παιδιά με τατουάζ. Ξέρω και το λέω και εγώ, γιατί και εγώ έχω γιο, που σε λίγα χρόνια θα μου πει να κάνει τατουάζ. Θέλω να του πω ότι υπάρχουν ακόμα -που βέβαια καμία σχέση δεν έχει η προσωπικότητα και η καλοσύνη και το πόσο τίμιος είσαι με κάποιο τατουάζ, δεν το συζητάω- κάποια μυαλά που δεν μπορούν να συμβαδίσουν. Δηλαδή έμαθα πρόσφατα ότι αεροσυνοδός δεν μπορείς να γίνεις αν έχεις τατουάζ. Δεν σε παίρνουν οι αεροπορικές εταιρείες.
 • Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ναι, υπάρχει ένα ζήτημα, με…
 • Γ. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Αδίκως θα μου πείτε, το ρωτώ, αλλά…
 • Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Αλλά, είναι μια πραγματικότητα. Αν τα τατουάζ φαίνονται, είναι σε σημεία που είναι τελείως εκτεθειμένα, αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το σκεφτούν τα νέα παιδιά, γιατί μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα στη συνέχεια.
 • Γ. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Εσείς του είπατε του γιού κάνε ό,τι θέλεις;
 • Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Εγώ τον συμβούλευσα, αν θέλει να κάνει, να πειραματιστεί σε ένα σημείο που να μην πολυφαίνεται και μετά να δει. Να προχωρήσει από εκεί.
 • Γ. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Λογικό. Νομίζω ότι είναι πολύ ωραία πατρική συμβουλή. Αν εσείς ποτέ κάνατε τατουάζ στη ζωή σας, έστω αργότερα, θα κάνατε τα πρόσωπα της οικογένειας;
 • Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Νομίζω θα έκανα κάτι που να έχει σχέση με τα παιδιά μου.

Αμέσως μετά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλήθηκε να μιλήσει για την γκαντεμιά που φορτώνουν στον πατέρα του, με τον ίδιο να λέει πως ένας άνθρωπος σαν τον πατέρα του μόνο γρουσούζης δεν μπορεί να είναι, ενώ παραδέχθηκε πως τον ενοχλούσε όταν άκουγε να το λένε αυτό, αν και ο πατέρας του το αντιμετώπιζε με χιούμορ.

 • Γ. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Κατάλαβα. Γυρίζω. Πριν που είπατε ότι θύμωσα όταν ο πατέρας μου έχασε τις εκλογές το ‘93. Τι άλλο σας θύμωνε που ακούγατε για τον μπαμπά σας; Ας πούμε είχε αυτήν την -θα το πω τώρα στο πιο απλό, στο πιο λαϊκό- τη γρουσουζιά του Μητσοτάκη, μην μπεις στο αεροπλάνο με τον Μητσοτάκη ή όλα αυτά που άκουγε ο μπαμπάς. Υπήρξαν πράγματα που σας θύμωναν; Που λέτε ότι είναι άδικο; Αυτό για το θέμα της γρουσουζιάς, το συζητούσατε ποτέ;
 • Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Μα βέβαια, ήταν πάρα πολύ ψύχραιμος και με πάρα πολύ χιούμορ. Και βέβαια να πω το εξής: Ένας άνθρωπος ο οποίος έφτασε 99 ετών, έζησε μια γεμάτη ζωή, έγινε Πρωθυπουργός, δικαιώθηκε εν πολλοίς εν ζωή και άφησε πίσω του μια μεγάλη οικογένεια με 13 εγγόνια και πρόφτασε και είδε 13 δισέγγονα. Μόνο γρουσούζης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
 • Γ. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Λέω αν σας θύμωνε, όταν το ακούγατε.
 • Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ναι, εμένα με ενοχλούσε και ειδικά όταν ήμουν έφηβος και μεγάλωνα. Πολλά από αυτά είναι δύσκολα να τα διαχειριστεί κανείς. Πόσο πιο δύσκολα είναι τώρα για τα δικά μου παιδιά, τα οποία έχουν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η οποία δεν υπήρχε τότε. Τώρα μπορείς  να μπεις και να δεις τι γράφεται για σένα, καλόβουλα, αλλά και συχνά κακόβουλα στο facebook. Είναι δύσκολο να μπλοκάρω τα παιδιά μου από αυτήν την πληροφορία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε για την κρίση που είχε περάσει ο γάμος του με τη Μαρέβα, σημειώνοντας ότι απαιτείται αυτοκριτική.

Απαντώντας μάλιστα στην ερώτηση αν είναι τα παιδιά που έπαιξαν ρόλο για να είναι πάλι μαζί εκείνος και η σύζυγός του, απάντησε: «Δεν είναι τα παιδιά, όσο και αν ακούγεται παράξενο αυτό. Δεν νομίζω ότι πρέπει, ότι αξίζει τον κόπο, να κρατιέται μία σχέση ζωντανή για τα παιδιά. Είναι εις βάρος των παιδιών. Νομίζω ότι υπήρχε πάντα μία μεγάλη αγάπη και ένας αμοιβαίος θαυμασμός. Βρεθήκαμε σε μία δύσκολη συγκυρία στην αρχή της πολιτικής μου καριέρας, με πιέσεις τις οποίες και οι δύο δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε. Δεν είπαμε ποτέ ο ένας βαριές κουβέντες για τον άλλον. Βάλαμε πάντα τα παιδιά σε πρώτη μοίρα. Κάναμε τη ζωή μας για αρκετά χρόνια. Αλλά αν μπορώ ταπεινά να δώσω μία συμβουλή: Οι Αγγλοσάξονες έχουν μία φράση που λέει ότι “Το γκαζόν είναι πάντα πιο πράσινο από την άλλη μεριά του φράχτη”. Δεν είναι. Δηλαδή πολλές φορές ψάχνουμε να βρούμε το καλύτερο και το καλύτερο είναι εδώ». 

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved