Η απολογία του «πατέρα» που άφησε έγκυο την 16χρονη ΑμΕΑ κόρη του

LIKE US ON FACEBOOK

Ένα φρικτό χρονικό μιας πράξης που αδυνατεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους καταγράφεται στην απολογία του πατέρα που άφησε έγκυο την 16χρονη ΑμΕΑ κόρη του.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε τη Δευτέρα στον ανακριτή Άμφισσας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για την πράξη του ενώ σύμφωνα με τον συνήγορό του, Βας. Νουζέλα  επιχείρησε να κρεμαστεί στο χώρο κράτησής του με την μπλούζα του αλλά τον πρόλαβαν τελευταία στιγμή. Η απολογία του πατέρα που άφησε έγκυο την 16χρονη ΑμΕΑ κόρη του είναι πραγματικά σοκαριστική.

Αρχικά ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, το DNA όμως τον υπέδειξε ως βιολογικό πατέρα του αγέννητου μωρού. Τελικά, όπως λέει στην απολογία του όλα έγιναν υπό την επήρεια αλκοόλ: «με ειλικρίνεια απολογούμενος καταθέτω ότι ενδεχομένως μία φορά περί τα τέλη Απριλίου η αρχές Μαΐου 2018 ,ευρισκόμενος σε κατάσταση προχωρημένης μέθης, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα τσίπουρου στην οικία μας ,μη ελέγχοντας τον εαυτό μου, την συμπεριφορά μου και λόγω της συνεπαγόμενης  σοβαρής διατάραξης των πνευματικών λειτουργειών μου, ήλθα χωρίς να έχω την πρόθεση δηλαδή να το έχω προσχεδιάσει με πρόθεση , σε ερωτική επαφή με την θυγατέρα μου καταστώντας της ακούσια έγκυο».

Διαβάστε ολόκληρη την απολογία του πατέρα που άφησε έγκυο την 16χρονη ΑμΕΑ κόρη του στο dikastiko.gr

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη: Πατέρας άφησε έγκυο την 16χρονη ΑμΕΑ κόρη του
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved