Συνεχώς έρχονται νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. Κι ενώ τα δύο άτομα που είχαν συλληφθεί για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου, έχουν αφεθεί ελεύθερα, μια εκ των δικηγόρων της οικογένειας του θύματος προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7, είπε ότι δεν βρέθηκε κανένα αποτύπωμά του στο μαχαίρι.

Παράλληλα, η Άννυ Παπαρούσσου, μία εκ των δικηγόρων της οικογένειας του θύματος, είπε πως κανένας μάρτυρας δεν έχει κληθεί να καταθέσει στην ΕΔΕ για τους αστυνομικούς που χτύπησαν τον Ζακ Κωστόπουλο.

Η ίδια άφησε αιχμές εναντίον της Αστυνομίας, σχολιάζοντας την «περίεργη», κατά την ίδια, βραδύτητα με την οποία έρχονται τα στοιχεία της υπόθεσης. «Υπάρχει κατάθεση ότι ο Κωστόπουλος ζητούσε βοήθεια», συμπλήρωσε, επιβεβαιώνοντας ότι δεν βρέθηκε κανένα αποτύπωμα του ακτιβιστή στο κοσμηματοπωλείο.

Υπάρχει κατάθεση ότι ο Ζακ Κωστόπουλος ζητούσε βοήθεια. Όλα αυτά δεν συνάδουν με την αρχική εκδοχή της ληστειας. Ενδεχομένως να μπήκε για να προστατευτεί. Δεν υπάρχει κανένα αποτύπωμα του θύματος σε κανένα αντικείμενο και βεβαίως όχι στο μαχαίρι

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, απ’ το οπτικό υλικό προκύπτει ότι ο 33χρονος ήταν σε κατάσταση ταραχής καθώς και ότι υπάρχουν πρόσωπα που έχουν “συναναστραφεί” μαζί του τα οποία δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Όπως ανέφερε, γίνεται προσπάθεια να πειστούν οι άνθρωποι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες να προσέλθουν για να καταθεσουν.

Η Άννυ Παπαρούσσου εξέφρασε, τέλος, τέλος τον φόβο της να χαθούν τα στοιχεία καθώς αργούν πάρα πολύ ενώ αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις στην όλη διαδικασία.

Διαβάστε ακόμα για το video που δείχνει ότι ο Ζακ Κωστόπουλος πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο ζητούσε βοήθεια για αρκετή ώρα από πολλούς ανθρώπους. Το video καταρρίπτει και τους ισχυρισμούς περί «επικίνδυνης συμπεριφοράς» και «κατάστασης αμόκ»:

Νέο βίντεο αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου

Photo: INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ