Η δολοφονία ενός νεαρού άνδρα την Πρωτοχρονιά ήταν μία απ’ τις δυσάρεστες ειδήσεις της ημέρας και η αιτία για τη δολοφονία φέρεται να ήταν ένα στραβοκοίταγμα.

Ειδικότερα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του νεαρού που πυροβόλησαν στις 4 τα ξημερώματα, επί της οδού Κολοκοτρώνη 115, στον Πειραιά. Πρόκειται για έναν 21χρονο Έλληνα, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει πότε τις αρχές στο παρελθόν.

Ο 21χρονος φέρεται να συνεπλάκη με τον δράστη έξω το νυχτερινό κέντρο στο οποίο είχε πάει να διασκεδάσει. Η αιτία για τον πυροβολισμό ήταν εντελώς ασήμαντη, ενώ τόσο το θύμα όσο και ο δράστης είχαν προηγουμένως καταναλώσει αλκοόλ.

Στην αρχή, οι πληροφορίες ήθελαν τους δύο άντρες που δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους να τσακώνονται για μία γυναίκα. Παρόλα αυτά, στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι η αιτία για τη δολοφονία ήταν ένα στραβοκοίταγμα.

Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, με τον δράστη στη συνέχεια να τραβάει όπλο και να πυροβολεί δύο φορές. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, καταφέρνοντας να ξεφύγει.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 21χρονος μεταφέρθηκε περίπου στις 04.00 απ’ την οδό Κολοκοτρώνη 115 στο Τζάνειο νοσοκομείο, ενώ παρά την προσπάθεια των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα.

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ενώ εξετάζονται και οι αυτόπτες μάρτυρες και πελάτες του καταστήματος, προκειμένου οι Αρχές να ταυτοποιήσουν, εντοπίσουν και συλλάβουν τον δράστη.

Διαβάστε ακόμη:

Θεσσαλονίκη: 14χρονος παρακολουθούσε πυροτεχνήματα και έπεσε από ταράτσα

Photo: ΕUROKINISSI