Η νέα συνεργασία IKEA και LEGO συνδυάζει τις αποθηκευτικές λύσεις με το παιχνίδι μ’ έναν υπέροχο και κομψό τρόπο!

Τα δύο brands συνεργάζονται και φέρνουν τη συλλογή BYGGLEK στο σπίτι μας, με λύσεις, οι οποίες είναι χρηστικές, ενώ παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα για ατελείωτο παιχνίδι!

Οι δύο εταιρείες δημιούργησαν μια πρωτότυπη σειρά παιχνιδιού και αποθηκευτικών λύσεων. Μέσα από τη νέα συλλογή BYGGLEK, οι δύο αγαπημένες μάρκες δίνουν τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν ακόμα περισσότερες ώρες παιχνιδιού στο σπίτι κάνοντας παράλληλα την αποθήκευση μία διασκεδαστική υπόθεση. Η σειρά περιλαμβάνει κουτιά αποθήκευσης σε διαφορετικές διαστάσεις, καθώς και ένα σετ με τουβλάκια LEGO®.

Για την ΙΚΕΑ και τη LEGO®, το παιχνίδι κάνει την καθημερινή ζωή στο σπίτι πιο όμορφη και τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για όλους.

Αντλώντας έμπνευση από τα ευρήματα των δύο ερευνών και θέλοντας να δώσουν μια κοινή λύση στις ανάγκες μικρών και μεγάλων, οι δύο αγαπημένες μάρκες επιχειρούν να «ξανα-γράψουν τους κανόνες του παιχνιδιού», φέρνοντας ακόμα πιο κοντά γονείς και παιδιά, μέσα από μια διασκεδαστική – και ταυτόχρονα πρακτική – εμπειρία παιχνιδιού. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία της πρωτότυπης σειράς BYGGLEK που συνδυάζει, με ένα ξεχωριστό τρόπο, παιχνίδι και έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις!

«Στην ΙΚΕΑ, πιστεύουμε στη δύναμη του παιχνιδιού. Μέσα από το παιχνίδι μπορεί κανείς να εξερευνήσει τον κόσμο γύρω του, να πειραματιστεί, να ονειρευτεί και να τον ανακαλύψει εκ νέου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Andreas Fredriksson, Σχεδιαστής στην ΙΚΕΑ Σουηδίας.

Αυτό που για τους ενήλικες μπορεί να θεωρηθεί έλλειψη οργάνωσης, για τα παιδιά αποτελεί ένα μοναδικό περιβάλλον γεμάτο δημιουργικά ερεθίσματα. Μέσα από τη σειρά BYGGLEK στόχος μας είναι να γεφυρώσουμε τις διαφορετικές αντιλήψεις, δημιουργώντας ταυτόχρονα περισσότερες ευκαιρίες για παιχνίδι στο σπίτι. Την ίδια στιγμή, η νέα συλλογή ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική των υπόλοιπων προϊόντων ΙΚΕΑ, δίνοντας την ευκαιρία στις δημιουργίες των παιδιών να αποτελέσουν κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού

συνεργασία IKEA και LEGO

Απ’ την πλευρά του, ο Rasmus Buch Løgstrup, Σχεδιαστής στη LEGO, σημειώνει πως η BYGGLEK δεν είναι απλά μια σειρά με κουτιά, είναι ένας μοναδικός συνδυασμός παιχνιδιού και αποθηκευτικών λύσεων.

Μέσα από τη συλλογή, η κάθε οικογένεια έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ακόμα περισσότερο χώρο και χρόνο για παιχνίδι καθημερινά, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και φέρνοντας κοντά γονείς και παιδιά. Όλοι έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους και μετά από καιρό να επιστρέψουν σε αυτές, να τις αλλάξουν, να τις εξελίξουν ή ακόμη και να τις ξαναφτιάξουν  από την αρχή. Με τη σειρά BYGGLEK οι ευκαιρίες παιχνιδιού είναι απεριόριστες, όπως ακριβώς και με το Σύστημα Παιχνιδιού LEGO

Τι περιλαμβάνει η συνεργασία IKEA και LEGO;

Η συλλογή περιλαμβάνει 4 διαφορετικά προϊόντα -ένα σετ 3 μικρών αποθηκευτικών κουτιών, 2 σετ μεγαλύτερων αποθηκευτικών κουτιών καθώς και ένα σετ με τουβλάκια LEGO®. Τα προϊόντα της σειράς BYGGLEK μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα προϊόντα της σειράς LEGO χάρη στο οποίο τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες, καλλιεργώντας παράλληλα δεξιότητες που είναι σημαντικές στην εποχή που ζούμε.

συνεργασία IKEA και LEGO

Σημειώνεται πως η συλλογή BYGGLEK θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ, καθώς και online τον Οκτώβριο 2020.

Δες ακόμα:

Το ΙΚΕΑ λανσάρει έπιπλα αποκλειστικά και μόνο για το pet σου!