Ο Kanye West, ο οποίος ανακοίνωσε πως κατεβαίνει για Πρόεδρος των ΗΠΑ, πριν από μερικές μέρες έδωσε συγχαρητήρια στην σύζυγό του επειδή έγινε δισεκατομμυριούχος. Όμως, το Forbes αποκαλύπτει άλλα για την περιουσία της Kim Kardashian.

H περιουσία της Kim Kardashian και γενικά της οικογένειας έχει απασχολήσει κατά καιρούς πολύ τα Μέσα. Το Forbes έχει βαλθεί να… καταρρίψει όλα όσα ισχυρίζονται για την περιουσία τους τα μέλη της οικογένειας.

Αρχικά, κατέρριψε τους ισχυρισμούς της Kylie Jenner ότι είναι η «νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος» και τώρα το Forbes απορρίπτει τα όσα υποστηρίζει η Kim!

Το περιοδικό Forbes αναφέρει ότι η Kim Kardashian υπερβάλλει και δεν είναι δισεκατομμυριούχος.

https://www.instagram.com/p/CCAPNj3HgT0/?utm_source=ig_embed

O Kanye West πριν από μερικές μέρες έστειλε ένα συγχαρητήριο μήνυμα στη σύζυγό του, για το ότι έγινε δισεκατομμυριούχος, όταν εκείνη ανακοίνωσε πως πούλησε το 20% της εταιρείας της, KKW Beauty cosmetics στον όμιλο Coty έναντι 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όμως, τώρα η περιουσία της Kim Kardashian αμφισβητείται απ’ το Forbes, το οποόο εκτιμά ότι η συμφωνία εξακολουθεί να διαμορφώνει τη συνολική αξία της περιουσίας της Kim Kardashian σε περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια.

Η επιχειρηματίας κατέχει τώρα ένα μερίδιο 72% της εταιρείας καλλυντικών, αλλά το Forbes ισχυρίζεται ότι το 8% που ανήκει στη μητέρα της Kardashian, Kris Jenner, την εμποδίζει να γίνει δισεκατομμυριούχος.

Τον Μάιο, το Forbes δημοσίευσε ότι η Kylie Jenner ότι έδειξε «φορολογικές δηλώσεις που πιθανότατα είναι πλαστές» σε μια προσπάθεια να πείσει ότι είναι δισεκατομμυριούχος. Οι δικηγόροι της Kylie απάντησαν απαιτώντας ανάκληση και κατακεραύνωσαν το περιοδικό για τα «εξοργιστικά ψέματα» του.

Δες ακόμα:

Το άκρως ρατσιστικό σχόλιο της Kim και η δημόσια συγγνώμη της