Δυστυχώς στον κόσμο που ζούμε, οι άνθρωποι έχουν την τάση να χαρακτηρίζουν τους άλλους απ’ τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και να τους κρίνουν με βάση αυτές! Ο Sam Smith είναι για κάποιους ο gay soul-pop singer και η Cynthia Nixon η λεσβία ηθοποιός απ’ το Sex and The City που αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με την πολιτική.

Όμως, η Cynthia Nixon ευτυχώς έχει πολλά κότσια κι έβαλε στη θέση τους όσους την αποκαλούν «λεσβία χωρίς προσόντα» κι εμείς της λέμε συγχαρητήρια! Δείτε τι έγραψε η Cynthia Nixon στο Twitter.

Καθώς η Nixon δέχεται συχνά επιθέσεις για τη σεξουαλική της ταυτότητα -έχει μιλήσει ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία της- αποφάσισε ν’ απαντήσει σ’ όλους όσους την χαρακτηρίζουν μόνο και μόνο απ’ αυτό.

Μάλιστα πρόσφατα, η σύμβουλος στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, Christine Quinn, δήλωσε στους New York Times ότι η Nixon είναι «μια λεσβία χωρίς προσόντα» ενώ ο αντίπαλός της την αποκαλεί συχνά «σωματείο».

Η απάντηση της Nixon στα παραπάνω; Απλά αποστομωτική!

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, με αποκάλεσαν: «Λεσβία χωρίς προσόντα», «σωματείο», «ανισόρροπη». Δεν γεννήθηκα γιος κυβερνήτη. Γεννήθηκα κόρη ανύπαντρης μητέρας και μεγάλωσα σε ένα διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου με ένα δωμάτιο και χωρίς ασανσέρ. Και το όνομα μου είναι Cynthia

Η Nixon διεκδικεί το αξίωμα του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης κι απ’ ό,τι φαίνεται αυτό έχει κακοφανεί στους αντιπάλους της στην κούρσα.

Το Δημοκρατικό Κόμμα θα δώσει το χρίσμα της υποψηφιότητας είτε στην ίδια είτε στον νυν κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo.

Οι προκριματικές εκλογές θα γίνουν την ερχόμενη Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη και μέχρι τώρα οι δημοσκοπήσεις θέλουν τον Cuomo νικητή της μονομαχίας.

Διαβάστε ακόμα:

Η Cynthia Nixon απ’ το Sex and the City υποψήφια για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης