Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η άγρια δολοφονία τριών γυναικών, οι οποίες βρέθηκαν μαχαιρωμένες το μεσημέρι της Τετάρτης, σε παρέβρια περιοχή στο Πραγγί Διδυμότειχου στον Έβρο, από αγρότη της περιοχής.

Τι εξετάζουν οι Αρχές γύρω απ’ την υπόθεση με τις γυναίκες βρέθηκαν μαχαιρωμένες στον Έβρο; Οι γυναίκες έφεραν βαθύ τραύμα στον λαιμό και βρίσκονταν μέσα σε «λίμνη αίματος», όταν εντοπίστηκαν.

Όπως αναφέρει το evrosnews.gr, πιθανότατα πρόκειται για μητέρα περίπου 35 χρόνων και τις δυο κόρες της, η μία περίπου 18 χρόνων κι η άλλη 15 ετών.

Όμως, όλοι περιμένουν το τεστ DNA για να δείξει την ηλικία τους.

Όσον αφορά τα σενάρια για τους δράστες, αυτά είναι τα εξής:

  • Να είναι διακινητές που επέστρεψαν στην Τουρκία.
  • Να είναι κάποιος ή κάποιοι, οι οποίοι κυκλοφορούν ελεύθεροι στην περιοχή του Έβρου. Όμως, δεν αποκλείεται και κανένα σενάριο, λόγω της αγριότητας του εγκλήματος.

Οι γυναίκες, εκτιμάται απ’ τις Αρχές, ότι πέρασαν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, αφού το συγκεκριμένο σημείο είναι γνωστό πέρασμα προσφύγων και παράνομων μεταναστών.

Οι σοροί των τριών γυναικών μεταφέρθηκαν για νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατριδικαστή Παύλο Παυλίδη στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος θα κάνει τη νεκροτομή το αργότερο την Παρασκευή.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, κάθε μία από τις γυναίκες ήταν δεμένη, ενώ και οι τρεις είχαν βαθύ τραύμα στο λαιμό. Στο σημείο εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια, εκ των οποίων το ένα φέρεται να είναι στρατιωτικού τύπου.

Σημειώνεται ότι οι τρεις σοροί εκτιμάται ότι βρίσκονταν στην περιοχή περισσότερες από τρεις ημέρες.

Διαβάστε ακόμα:

Πυροβόλησαν στα ελληνοσκοπιανά σύνορα για να εκδιώξουν πρόσφυγες